BiosRenamer.exe nedir?

Satashke

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,280
Yeni kasam için bios güncellemesi yükleyeceğim. Anakartım B550M Plus Wifi - İşlemci Ryzen 7 3700x. Youtube da bios güncelleme videoları izledim fakat ben dosyayı indirdiğimde ekstra olarak BiosRenamer.exe çıkıyor. Videolarda ise kimsede çıkmıyor. Nedir bu?

Onu flasha atmama gerek var mı? İşlemcim 3700x çünkü yeni ryzen serisinden değil
Eğer arkada bulunan tuş ile güncelleyeceksen yapabilirsin hatta al bu video arkadaki tuş ile güncelleyeceksen işine yarar. Ama normal şekilde güncelleyeceksen gerek yok sanırım.

BIOS Renamer, Asus anakartlarda BIOS Flashback ile BIOS güncellemek için BIOS güncelleme dosyasının ismini değiştiren bir uygulama. O uygulama olmadan, .CAP uzantılı dosyanın ismi değişmeden BIOS Flashback ile BIOS atılmıyor.

Eğer BIOS'u normal şekilde güncelleyeceksen BIOS Renamer'ı kullanmaya veya flash belleğe atmaya gerek yok. .CAP uzantılı BIOS güncelleme dosyasını flash belleğine at yeter.

BIOS Renamer, Asus anakartlarda BIOS Flashback ile BIOS güncellemek için BIOS güncelleme dosyasının ismini değiştiren bir uygulama. O uygulama olmadan, .CAP uzantılı dosyanın ismi değişmeden BIOS Flashback ile BIOS atılmıyor.

Eğer BIOS'u normal şekilde güncelleyeceksen BIOS Renamer'ı kullanmaya veya flash belleğe atmaya gerek yok. .CAP uzantılı BIOS güncelleme dosyasını flash belleğine at yeter.
Siz hangisini önerirsiniz hocam? İşlemci 3700x

Siz hangisini önerirsiniz hocam? İşlemci 3700x
BIOS Flashback kullanmana gerek yok sistem açıldığı için, daha çok acil durumlarda, BIOS'un corrupt olduğu zamanlarda kullanırsın onu. Senin senaryoda gerek yok.
Normal güncelle.

Geri