ECO7
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 19
- İsim
- Eyüp can Orhantekin
Arkadaşlar gercekten inanilmaz sacma olacak ama bilgisayarda herhangi bir sikinti yoktu normal bi gune basladim oyunlari guncelledim falan sonra ekran kartina guncelleme gelmis onu da guncelledim bilgisayari (uzun suredir bilgisayari calistirmiyodum) ekran kartini guncelleme tusuna bastigim anda bilgisayar mavi ekran verdi kapandi ve biosa atti once sorunu anlamadim fakat ssd biosta görünmüyordu m2yi cikar tak yapayim diye actim uzerinde hafif boyle bir sıvımsı bir sey vardi yine forumda okudum termalden oluyomus diger m2 slotuna taktim orda da gormedi
Tek fark onceden 50mbs internet kullaniyodum suan 1000mbs ile ilk defa indirme yaptim acaba o mu zorladi ondan mu bozuldu hani dünün bugünden farkı yok baska
Biosumu hic guncellemedim bilgisayar 4 senedir bende anakart mpg x570 pro carbon wifi
Tek fark onceden 50mbs internet kullaniyodum suan 1000mbs ile ilk defa indirme yaptim acaba o mu zorladi ondan mu bozuldu hani dünün bugünden farkı yok baska
Biosumu hic guncellemedim bilgisayar 4 senedir bende anakart mpg x570 pro carbon wifi