emirkorkmaz0
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Emir
Merhaba dostlar bundan 2 gün önce csgo da 250 civarı fps GTA V full ayarlarda 120 civarı fps aldığım PC de bir anda fps düşüşü oldu sonra termal macunu yeniledim baktım fps değişiklik olmadı tekrar açıp çok olduğunu düşündüm işlemci ve ekran kartından birazcık macunu sildim PC açtığımda gayet güzel gpu CPU gibi sıcaklıklar 30 ila 35 arası oyunda da öyle fakat fps 20 filan düştü sonra ram MHz düşük olduğunu 750 800 verdiğini gördüm internetten baktım bios ayarını güncelleyin sonrasın MHz yükseltin Gibi bir şey söylüyordu. MSI kendi sitesinden flashs attım biosa girdim yükledim ve o şekilde biosta kaldım 6 saattir çözüm bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
Sistem AMD ryzen 5 1600six
Asus tuf gaming 1650
16 GB ram
500 SSD
1 t hdd
MSI A320m-a pro
Asus tuf gaming 1650
16 GB ram
500 SSD
1 t hdd
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ana kartı söylemeyi unuttumMerhaba dostlar bundan 2 gün önce csgo da 250 civarı fps GTA V full ayarlarda 120 civarı fps aldığım PC de bir anda fps düşüşü oldu sonra termal macunu yeniledim baktım fps değişiklik olmadı tekrar açıp çok olduğunu düşündüm işlemci ve ekran kartından birazcık macunu sildim PC açtığımda gayet güzel gpu CPU gibi sıcaklıklar 30 ila 35 arası oyunda da öyle fakat fps 20 filan düştü sonra ram MHz düşük olduğunu 750 800 verdiğini gördüm internetten baktım bios ayarını güncelleyin sonrasın MHz yükseltin Gibi bir şey söylüyordu. MSI kendi sitesinden flashs attım biosa girdim yükledim ve o şekilde biosta kaldım 6 saattir çözüm bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
Asus tuf gaming 1650
16 GB ram
500 SSD
1 t hdd
MSI A320m-a pro