Neler Yeni

Biosta yanlıs bırseye bastıgım icin siyah ekranda kaldı

Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Meriç
Arkadaşlar merhaba secure boot açmaya calısırken User mode falan dedi pk key alın falan dedi işte ben bios dan pk keyi buldum 0 falan yazıyordu çift tıkladım bırşey dedi yes dedim

Reset without saving dedi yes dedim pc sıyah ekran oldu aç kapa yaptım duzelmedı

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,009
İsim
Ali Mert Okuducu
Bios pilini sök biraz bekle geri tak

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Alperen
Arkadaşlar merhaba secure boot açmaya calısırken User mode falan dedi pk key alın falan dedi işte ben bios dan pk keyi buldum 0 falan yazıyordu çift tıkladım bırşey dedi yes dedim

Reset without saving dedi yes dedim pc sıyah ekran oldu aç kapa yaptım duzelmedı
Bios pilini sökebilirsin veyahut kasanın arkasında bios sıfırlama tuşu varsa o şekilde de yapabilirsin daha basit geçen gün benim başımada geldi ben bios pilini söküp 5-10 dakika bekledim düzeldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Meriç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bios pilini sökebilirsin veyahut kasanın arkasında bios sıfırlama tuşu varsa o şekilde de yapabilirsin daha basit geçen gün benim başımada geldi ben bios pilini söküp 5-10 dakika bekledim düzeldi
Reis pekı pc kapalıyken mı yapmam lazım

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,009
İsim
Ali Mert Okuducu
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Alperen

Ekler

• indir.jpeg
    indir.jpeg
    15.7 KB · Hit: 12
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Meriç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam evet PC kapalıyken yapman lazım ekran kartının altında oluyor genellikle ekran kartını sökmen gerekebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şöyle bir şey
Olmadı kral acılmıyoe hala

neye bastığını hatırlıyor musun biosun sıfırlanması lazımdı aslında fişten çekip yaptın dimi 1 2dk bekle çıkarıp pili

Feyzoş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Feyzan Mutluay
pille uğraşmana gerek yok iki adet pin var JBAT1 diye onlara tornavida değdir oda oluyo pili sökmek çok olay değil (Ben sökememiştim)
Mesaj otomatik birleştirildi:

JBAT1 msi kartlar için bu arada diğer kartlarda ismi nedir bilmiyorum

Top Bottom