PROFİL 1 e getirBiostar'ır biosundayım memory frequency min üzerine gelmiyor 2133 mhz çalışıyor nasıl yükselteceğim
Profil yok sorun orda bulamıyorumPROFİL 1 e getir
BIOS'da X.M.P veya D.O.C.P olmalı açarsan hangisi var.Profil yok sorun orda bulamıyorum
Main bölümündeyim yok yazmıyorBIOS'da X.M.P veya D.O.C.P olmalı açarsan hangisi var.
Nerede var diye soruyorsan basit arayüzde hemen önüne çıkar.
Gelişmiş ise memory bölümü varsa oraya bak.
Advanced geldim dram yazmıyor tam adı neadvanced kısmından dram frekansını manuel ayarlaman gerekir.
Advanced kısmına geldikten sonra fotoğraf atma şansın varsa bakarak bulabilirim. Veya Aİ Tweaker denilen bölüm var orada da olabilir.Main bölümündeyim yok yazmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Advanced geldim dram yazmıyor tam adı ne
Yok usta burada değil ai tweaker dediğim bölümü atabilir misin büyük ihtimal orada olmalı.Attım
Yok usta burada değil ai tweaker dediğim bölümü atabilir misin büyük ihtimal orada olmalı.
Burası. Memory profile ve memory yazan yerlerde neler var onları bir incelesene. Hatta zahmet olmazsa yine foto atabilirsin buraya.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
.
Buldum sağol kardeşimBurası. Memory profile ve memory yazan yerlerde neler var onları bir incelesene. Hatta zahmet olmazsa yine foto atabilirsin buraya.