biostar b450mh 3200 mhzAnakartının tam modeli nedir?
aga fotoya baksana. tar,h, 2 ocak olarak gozukuyor. bende zaten guncelmi olmus oluyorBu sitedeki en güncel BIOS dosyasını indiriyorsun sonra flash belleğine atıp güncelliyorsun.
![]()
Best motherboard manufacturers. Biostar provides various high quality motherboard gaming series, including am4 motherboa
Best motherboard manufacturers. Biostar provides various high quality motherboard gaming series, including am4 motherboard amd,www.biostar.com.tw
Şu anki BIOS sürümünüz nedir? Sizin yazdığınız olan BIOS'un sürümü değil. BIOS'a girip fotoğraf atarsanız yardımcı olurum.aga fotoya baksana. tar,h, 2 ocak olarak gozukuyor. bende zaten guncelmi olmus oluyor
Alıntıyı görüntüle
tamam aga atıyorum bırazdan fotograrfŞu anki BIOS sürümünüz nedir? Sizin yazdığınız olan BIOS'un sürümü değil. BIOS'a girip fotoğraf atarsanız yardımcı olurum.
şöyleŞu anki BIOS sürümünüz nedir? Sizin yazdığınız olan BIOS'un sürümü değil. BIOS'a girip fotoğraf atarsanız yardımcı olurum.
Şu an anakartınız en son BIOS sürümüne sahip. BIOS güncellemeye gerek yok.tamam aga atıyorum bırazdan fotograrf
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şöyle
Alıntıyı görüntüle
cok saol bırde buna bajkabılırmısın rıca etsem. ramı xmp ıle 3200 yaptım. altta yazan memory frekansını auto da mı bırakayım yoksa onuıda mı yukselteyımŞu an anakartınız en son BIOS sürümüne sahip. BIOS güncellemeye gerek yok.
Yok Memory Frequency'e ellemeyin. Windows'ta da Görev Yöneticisi'nden belleklerinizin frekanslarına bakabilirsiniz veya CMD'ye "wmic memorychip get speed" yazarak görebilirsiniz.cok saol bırde buna bajkabılırmısın rıca etsem. ramı xmp ıle 3200 yaptım. altta yazan memory frekansını auto da mı bırakayım yoksa onuıda mı yukselteyım
Alıntıyı görüntüle
cok saol dostum buyuksun. peki ssd hızzaını nasıl test edebılırım onu bılıyormusun. cunku pc 50 sanıyede anca acılyorYok Memory Frequency'e ellemeyin. Windows'ta da Görev Yöneticisi'nden belleklerinizin frekanslarına bakabilirsiniz veya CMD'ye "wmic memorychip get speed" yazarak görebilirsiniz.
Önemli değil. SSD hızını DiskMark64 ile test edebilirsiniz.cok saol dostum buyuksun. peki SSD hızzaını nasıl test edebılırım onu bılıyormusun. cunku PC 50 sanıyede anca acılyor
eyvallah reisÖnemli değil. SSD hızını DiskMark64 ile test edebilirsiniz.