Biostar anakart bios guncelleme

serhat26

80+
Reaksiyon skoru
44
arkadaslar biostar anakartımın biosunu nasıl guncellerım. şuan sürümü şu şekilde. güncel olup oolmadıgını nasıl anlarıım
BIOS Sürümü/Tarihi American Megatrends Inc. 5.14, 2.01.2020

Anakartının tam modeli nedir?

Bu sitedeki en güncel BIOS dosyasını indiriyorsun sonra flash belleğine atıp güncelliyorsun.
aga fotoya baksana. tar,h, 2 ocak olarak gozukuyor. bende zaten guncelmi olmus oluyor
1590861836016.webp

Şu anki BIOS sürümünüz nedir? Sizin yazdığınız olan BIOS'un sürümü değil. BIOS'a girip fotoğraf atarsanız yardımcı olurum.
tamam aga atıyorum bırazdan fotograrf
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu anki BIOS sürümünüz nedir? Sizin yazdığınız olan BIOS'un sürümü değil. BIOS'a girip fotoğraf atarsanız yardımcı olurum.
şöyle
WhatsApp Image 2020-05-30 at 21.33.44 (1).webp

cok saol bırde buna bajkabılırmısın rıca etsem. ramı xmp ıle 3200 yaptım. altta yazan memory frekansını auto da mı bırakayım yoksa onuıda mı yukselteyım
Alıntıyı görüntüle
Yok Memory Frequency'e ellemeyin. Windows'ta da Görev Yöneticisi'nden belleklerinizin frekanslarına bakabilirsiniz veya CMD'ye "wmic memorychip get speed" yazarak görebilirsiniz.

Yok Memory Frequency'e ellemeyin. Windows'ta da Görev Yöneticisi'nden belleklerinizin frekanslarına bakabilirsiniz veya CMD'ye "wmic memorychip get speed" yazarak görebilirsiniz.
cok saol dostum buyuksun. peki ssd hızzaını nasıl test edebılırım onu bılıyormusun. cunku pc 50 sanıyede anca acılyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,290
Üyeler
187,951
Son üye
mehmet3514
Geri