Neler Yeni

Biostar anakart ve game garaj psu

kubi07

80+
Ryzen 5 1600 af takacağım yani asıl sormak istediğim şey bu anakart bana çok sıkıntı çıkarır mı? OC vs yapmayacağım gtx1650 süper ile kullanacağım
Sıkıntı çıkarmaz hocam ama işte OC yapmayın birde daha yüksek tdp değerli bir işlemci takmayın.Giriş seviyesi anakartı çünkü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Batuhan Karabacak
Sıkıntı çıkarmaz hocam ama işte OC yapmayın birde daha yüksek tdp değerli bir işlemci takmayın.Giriş seviyesi anakartı çünkü.
Biostar B450mh model ve sence oyunlarda çok bişi etkiler mi bu giriş seviyesi olayı

AyazArm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Ayaz Armutlu
İşte tamda bunun yüzünden tereddütte kalıyorum arada birisi çıkıp memnun olmadığını söyleyince hevesim kaçıyor. Dostum lütfen biostarın sıkıntısını açıklar mısın ? Pek bir bilgim yok ilk defa bilgisayar alacağım ama sürekli farklı yorumlar geliyor ve 1 2 tanesi birbirinezıt oluyor genelde ne yapacağımı şaşırdım.
1- kaliteli bir marka değil vikipedi de msi gibi şirketlerle karşılaştır
2-İşini garaniye al bundan 2 sene önce biostar varmıydı ?

ZandalphoNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
İsim
Kutay Yasin Yalçın
Arkadaşlar game garajı öneren çok olduğu için bu başlığı açtım Biostar anakart güvenilir mi ve 550W 80+ game garaj PSU'su ne kadar güvenilirdir bilgisi olanlar söyleyebilir mi game garaj markalarına güvenebilir miyim?=
biostar bildiğim kadarıyla msi asus vb. den daha esk bir marka ve de güvenilir psu hakkında bir bilgim yok

ZandalphoNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
İsim
Kutay Yasin Yalçın
Kaliteli değil çünkü adı sanı bilinmemiş markalar
1986 da kurulan biostar msi ve asus tan eskidir, eskiden ülkemizde çok yaygınca bulunan biosar bildiğim kadarıyla ya tr tedarikçisi ya da kendisi batıyor ondan sonra da türkiyeden bi 10-15 yıl ayrı kalıyor ve şimdi geri döndü gayet güvenilir bir marka fakat unutmayalım ki her markanın her ürünü güzel olcak diye bir şey yok

Top Bottom