biostar b450m anakartlı sistem aldım ama hiç bir şey yapamıyorum

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

ensclk

80+
Reaksiyon skoru
79
beyler gamegarajdan hazır sistem aldım kurulu gönderiyorlar normalde ama pc yi açtığımda bios yüklü değil tarzında ingilizce birşeyler yazdı artık ekranda da sadece no signal yazıyor orası bile gelmiyor acaba anakart mı bozuk test edip gönderiyorlar diye biliyorum
hemde kasanın ışıkları falan yanıyor ama klavye falan takıyorum usb girişine klavye de çalışmıyor anlamadım

Ekler

• 16.jpg
    16.jpg
    82.4 KB · Hit: 71
işletim sistemi kurulu değildir. Eğer başka bir bilgisayara sahipsen windows10 iso dosyası indirip "rufus vb." programlarla flash bellek içine yazarak kurulumu yapabilirsin

Hocam windows yüklü değildir.

beyler gamegarajdan hazır sistem aldım kurulu gönderiyorlar normalde ama PC yi açtığımda bios yüklü değil tarzında ingilizce birşeyler yazdı artık ekranda da sadece no signal yazıyor orası bile gelmiyor acaba anakart mı bozuk test edip gönderiyorlar diye biliyorum
hemde kasanın ışıkları falan yanıyor ama klavye falan takıyorum usb girişine klavye de çalışmıyor anlamadım
BIOS yüklü değildir tarzında bir yazı gelmesi imkansız çünkü söylediğiniz şey olsaydı sadece siyah ekranda kalırdı. 😊
Sistemi Freedos yani işletim sistemi kurmadan göndermişlerdir. Windows kurun. Yada buraya yazan hatayı fotoğraf olarak gönderebilirsiniz. Yardımcı oluruz.

Ya reis windows kurman lazım buna

beyler gamegarajdan hazır sistem aldım kurulu gönderiyorlar normalde ama PC yi açtığımda bios yüklü değil tarzında ingilizce birşeyler yazdı artık ekranda da sadece no signal yazıyor orası bile gelmiyor acaba anakart mı bozuk test edip gönderiyorlar diye biliyorum
Ekranın resmini atar mısın ayrıca dönüştürücü bozuk olmasın başka bir sistemde dener misin onu.

ya nasıl kuracağım klavyeyi okumuyor zihnimle mi kurayım usb taksam onu da okumayacak kesin
Klavyeyi nasıl okumuyor sistemi kapat windows yüklü usb tak kendisi açılır orda dene bide mouse klavyeyi

Ekranın resmini atar mısın ayrıca dönüştürücü bozuk olmasın başka bir sistemde dener misin onu.
dönüştürücü bozuk değil arkadaş kullanıyordu az önce monitör benim değil zaten kendi monitörüm siparişte gelmedi kasamda bugün geldi deneyeyim dedim 12 saattir 1 bilgisayarı açamadım

Ekler

• 107250582_294521215075548_9008246885673132486_n.jpg
    107250582_294521215075548_9008246885673132486_n.jpg
    37.1 KB · Hit: 64
şöyle bir şey çıkıyor ekranda bir tuşa basın diyorda ***** kodumun kasasına klavyeyi takmama rağmen görmüyor klavyeyi klavye çalışıyor eminim yanda laptopta çalışıyor bunda çalışmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

böyle bir şey diyor usta
klavye takıp bir tuşa basacağım fakat klavyeyi görmüyor
sinirlenmeye gerek yok kardeşim. 😊
İlk yazdığım gibi Windows kurman gerekiyor, beş dakikalık olay yani. 😊

şöyle bir şey çıkıyor ekranda bir tuşa basın diyorda ***** kodumun kasasına klavyeyi takmama rağmen görmüyor klavyeyi klavye çalışıyor eminim yanda laptopta çalışıyor bunda çalışmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

böyle bir şey diyor usta
klavye takıp bir tuşa basacağım fakat klavyeyi görmüyor

reis bu hatayı bende aldım win yüklü olmadığı için olmuyor bende format atarken bıostan hdd yi kaldırmıştım öyle olmuştu kısaca bıos girip win 10 kur düzelir

sinirlenmeye gerek yok kardeşim. 😊
İlk yazdığım gibi Windows kurman gerekiyor, beş dakikalık olay yani. 😊
kardeşim ben nasıl windows kuracağım usb portları hiç bir şeyi görmüyor klavye takıyorum görmüyor şuan mesela mouse taktım onu da görmedi

dönüştürücü bozuk değil arkadaş kullanıyordu az önce monitör benim değil zaten kendi monitörüm siparişte gelmedi kasamda bugün geldi deneyeyim dedim 12 saattir 1 bilgisayarı açamadım
Windows yüklü değil.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,385
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx