Biostar B450MH Anakart TPM 2.0 sorunu

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar merhaba sistemim Ryzen 3 3100 Gtx 1650 Super 4 GB Biostar B450MH anakart 8 GB ram dün sorunsuz bir biçimde Windows 11 e geçiş yaptım kurulumu tamamladım oyunlarımı yükledim fakat Valoranta girince TPM 2.0 hatası alıyorum internetten çözümlere baktığımda çoğu kişi farklı ayarlar deniyor. Secure boot u aktif hale getiriyor fakat benim BİOS da secure boot veya tpm gibi ayarların hiçbiri yok yardımcı olur musunuz attığım fotoğrafta TPM 2.0 açık gözüküyor ama hala Valoya giremiyorum
Screenshot_2.png

Arkadaşlar merhaba sistemim Ryzen 3 3100 Gtx 1650 Super 4 GB Biostar B450MH anakart 8 GB ram dün sorunsuz bir biçimde Windows 11 e geçiş yaptım kurulumu tamamladım oyunlarımı yükledim fakat Valoranta girince TPM 2.0 hatası alıyorum internetten çözümlere baktığımda çoğu kişi farklı ayarlar deniyor. Secure boot u aktif hale getiriyor fakat benim BİOS da secure boot veya tpm gibi ayarların hiçbiri yok yardımcı olur musunuz attığım fotoğrafta TPM 2.0 açık gözüküyor ama hala Valoya giremiyorum Alıntıyı görüntüle
aynı anakartta aynı sorunu yaşıyor @Hkncn001 çözebildiniz mi

Ben çözemedim çözebilen varsa yardımcı olabilir mi?

Ben de aynı sorunu yaşıyorum çözebildiniz mi ?

valorant oynamak istiyorsan windows 10 a geçiş yap yada çözülmesini bekle bro bende aynı sorunu yaşıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,980
Üyeler
184,089
Son üye
brtshnn
Geri