Biostar B450MH Anakartıma İşlemci

Reaksiyon skoru
13
Merhaba arkadaşlar 2020 yılında sistem almıştım ve sistemimi yükseltmek istiyorum. Anakart'ım B450MH ve anakartımı değiştirmeden alabileceğim en yüksek işlemci nedir?

Merhaba arkadaşlar 2020 yılında sistem almıştım ve sistemimi yükseltmek istiyorum. Anakart'ım B450MH ve anakartımı değiştirmeden alabileceğim en yüksek işlemci nedir?
Hangi işlemciyi ve ekran kartını kullanıyorsun? Bütçen ne kadar? Düşük bir işlemciyse mesela 2600 gibi bunun yerine 5600 alıp kullansan iyi olur. İleride sistemini satıp hazır sistem alırsın ya da tek tek parça güncelleyip am5 sokete geçersin.

R5 3600 R5 5600 R5 5700

şuan gtx1660Ti ve R3 3100 kullanıyorum
Hangi işlemciyi ve ekran kartını kullanıyorsun? Bütçen ne kadar? Düşük bir işlemciyse mesela 2600 gibi bunun yerine 5600 alıp kullansan iyi olur. İleride sistemini satıp hazır sistem alırsın ya da tek tek parça güncelleyip am5 sokete geçersin.

şuan gtx1660Ti ve R3 3100 kullanıyorum
İşlemciyi güncelledikten sonra duruma göre bütçen dahilinde ekran kartını da güncellersen iyi olur. Minimum ne alayım dersen RX6600 güzel olur.

şöyle yapsam nasıl olur önümüzdeki ay direkt AM5 anakart ve işlemciye geçsem sonrasında ekran kartını ve ram'i güçlendirsem. Ekran kartını amd'mi öneriyorsun

Geri