Neler Yeni

Biostar B450MH ve MSİ B450M A-Pro Max arasındaki fark nedir ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Barış
Öncekikle merhaba arkadaşlar Biostar B450MH ve MSİ B450M A-Pro Max arasında kaldım Gamegaraj 5AN sistemini 1650 super ve ryzen 5 1600 af yapıp alacağım monitör ise philips-238-242v8a 4ms 75hz
sadece HDMI ve Display port çıkışı var monitörün bu iki anakart arasındaki 91 TL'ye değer mi ? Ne kazanırım , ne kaybederim ? (Geleceğe yönelik olmasını istiyorum)

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,392
İsim
.
biostar kadar kötü dandik bir bios u olan firma yok

90 TL'ye kesinikle ve kesinlikle değer

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
İkisinin de VRM'leri neredeyse aynı. Bırakın B450MH kalsın. Ekran kartı takacağınız için anakarttaki görüntü çıkışlarının bir önemi yok.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,392
İsim
.
en basitinden asus un çoğu ilde servisi var götürür yaptırırsın bozulursa biostar bozuldu ne yapacan garantide yok

az akıllı düşünelim

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Barış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
en basitinden Asus un çoğu ilde servisi var götürür yaptırırsın bozulursa biostar bozuldu ne yapacan garantide yok

az akıllı düşünelim
dostum zaten anakart bozulursa gamegaraja göndericem üsküdarda ofisleri var neden biostara göndereyim

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,392
İsim
.
garanti bittiğinde bozulursa ne yapacan az akıllı düşün ya biraz :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Barış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkisinin de VRM'leri neredeyse aynı. Bırakın B450MH kalsın. Ekran kartı takacağınız için anakarttaki görüntü çıkışlarının bir önemi yok.
peki bu diğer arkadaşın yazdıkları hakkında ne düşünüyorsun ? Haksız mı haklı mı sence ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

garanti bittiğinde bozulursa ne yapacan az akıllı düşün ya biraz :D
garanti bittiğinde de istediğim zaman gönderebiliyormuyum bilgisayar parçalarını kendi firmalarına ?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,392
İsim
.
garanti bittiğinde adamlar bakmazki adı üstünde garanti belgesi onun bir süresi var o süre bittiğinde adamlar bakmaz bak mesela bizim arabanın 5 yıl garantisi var 5 yıl servisi bakmak zorunda ama 5 yıl ın sonunda adamlar money money money

ama gamegaraj ın para karşılığı bakacağını sanmıyorum riske girme aklın varsa al o asus u

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Barış
garanti bittiğinde adamlar bakmazki adı üstünde garanti belgesi onun bir süresi var o süre bittiğinde adamlar bakmaz bak mesela bizim arabanın 5 yıl garantisi var 5 yıl servisi bakmak zorunda ama 5 yıl ın sonunda adamlar money money money

ama gamegaraj ın para karşılığı bakacağını sanmıyorum riske girme aklın varsa al o Asus u
Peki Bios'u cidden kötümü Biostarın bide MSİ b450m in vram soğutucusu yokmuş ramler çok ısınır mı ?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,392
İsim
.
youtube gir biostar bios yaz çıkar

adam gibi 1 video bile yok bios güncellemesi gelse nasıl yapacağını bilmezsin asusla ilgili 1000 tane video var seç beğen al hesabı

Top Bottom