FightForHonor
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 33
- Reaksiyon skoru
- 17,575
Böyle bir işlem mümkün mü bios flashback özellikli herhangi bir anakartta
@emrah5507 arkadaşin pc si oyun oynarken falan kapanmaya başlamis diskleri kontrol ettim ekran kartini cpu yu psu yu kontrol ettim sorun çikmadi bu kapanma olayida bios güncelledikten sonra olmaya başlamiş acaba eski sürüme geçse sorunu düzelir mi diye düşündümEvet, ama sürüm düşürmek biraz sıkıntı, ben pek önermiyorum. Sorun nedir? Neden sürüm düşürmek istiyorsun ki?![]()
Bişey merak ettimdegüncelleyince neler farkediyorEvet, ama sürüm düşürmek biraz sıkıntı, ben pek önermiyorum. Sorun nedir? Neden sürüm düşürmek istiyorsun ki?![]()
Ondan olmayabilir ama denenebilir.@emrah5507 arkadaşin PC si oyun oynarken falan kapanmaya başlamis diskleri kontrol ettim ekran kartini cpu yu PSU yu kontrol ettim sorun çikmadi bu kapanma olayida bios güncelledikten sonra olmaya başlamiş acaba eski sürüme geçse sorunu düzelir mi diye düşündüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anakarti x570 gaming plus işlemcisi 3900x
Daha optimize BIOS ve chipset sürücüsü kullanman performansı arttırabilir. Yalnız her güncellemede +5 FPS bekliyorsan bekleme, her zaman performans artmaz.Bişey merak ettimde ChipSet ve Bios güncelleyince neler farkediyor eleketrik riskini almaya değer mi =
Hocam x570 gaming plus da aida64 de kararlılık testi yaparken mosfet sıcaklığı 81 dereceleri gördü fazla mı bu sıcaklıkOndan olmayabilir ama denenebilir.
Daha optimize BIOS ve chipset sürücüsü kullanman performansı arttırabilir. Yalnız her güncellemede +5 FPS bekliyorsan bekleme, her zaman performans artmaz.
Dijital olarak ölçülen VRM sıcaklığı doğru olmayabiliyor, dışarıdan ölçülmeli normalde, ama 81 cidden yüksek, şaşırdık mı? Hayır. Çünkü MSI'ın MPG X570 serisi VRM olarak çöp.Hocam x570 gaming plus da aida64 de kararlılık testi yaparken mosfet sıcaklığı 81 dereceleri gördü fazla mı bu sıcaklık