Bios'u eski sürüme düşürmek

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Reaksiyon skoru
17,575
Böyle bir işlem mümkün mü bios flashback özellikli herhangi bir anakartta

Evet, ama sürüm düşürmek biraz sıkıntı, ben pek önermiyorum. Sorun nedir? Neden sürüm düşürmek istiyorsun ki? :D

Evet, ama sürüm düşürmek biraz sıkıntı, ben pek önermiyorum. Sorun nedir? Neden sürüm düşürmek istiyorsun ki? :D
@emrah5507 arkadaşin pc si oyun oynarken falan kapanmaya başlamis diskleri kontrol ettim ekran kartini cpu yu psu yu kontrol ettim sorun çikmadi bu kapanma olayida bios güncelledikten sonra olmaya başlamiş acaba eski sürüme geçse sorunu düzelir mi diye düşündüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakarti x570 gaming plus işlemcisi 3900x

@emrah5507 arkadaşin PC si oyun oynarken falan kapanmaya başlamis diskleri kontrol ettim ekran kartini cpu yu PSU yu kontrol ettim sorun çikmadi bu kapanma olayida bios güncelledikten sonra olmaya başlamiş acaba eski sürüme geçse sorunu düzelir mi diye düşündüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakarti x570 gaming plus işlemcisi 3900x
Ondan olmayabilir ama denenebilir.
Bişey merak ettimde ChipSet ve Bios güncelleyince neler farkediyor eleketrik riskini almaya değer mi =
Daha optimize BIOS ve chipset sürücüsü kullanman performansı arttırabilir. Yalnız her güncellemede +5 FPS bekliyorsan bekleme, her zaman performans artmaz.

Ondan olmayabilir ama denenebilir.

Daha optimize BIOS ve chipset sürücüsü kullanman performansı arttırabilir. Yalnız her güncellemede +5 FPS bekliyorsan bekleme, her zaman performans artmaz.
Hocam x570 gaming plus da aida64 de kararlılık testi yaparken mosfet sıcaklığı 81 dereceleri gördü fazla mı bu sıcaklık

Bios sürüm düşürme de yükseltmek kadar kolay bir işlem. Flaş belleğe at bios flaş ekranında seç ve yükle bu kadar :)
81 derece epey yüksek bir değer kartı strese sokma(y)

Hocam x570 gaming plus da aida64 de kararlılık testi yaparken mosfet sıcaklığı 81 dereceleri gördü fazla mı bu sıcaklık
Dijital olarak ölçülen VRM sıcaklığı doğru olmayabiliyor, dışarıdan ölçülmeli normalde, ama 81 cidden yüksek, şaşırdık mı? Hayır. Çünkü MSI'ın MPG X570 serisi VRM olarak çöp.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,904
Üyeler
186,811
Son üye
Habip_
Geri