Neler Yeni

Çözüldü✓ ASUS 650M-R için flashback BIOS Update nasıl yapılır?

Mr.Ibadu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
İbadullah
ASUS 650M-R için flashback BIOS Update yaparken ışık yanık kalıyor. Tüm videoları izledim aynı şekilde flashbelleği biçimlendirdim sıkıntısız her şeyi yaptım ama ışık yanık kalıyor. 6 ay önce kurulmuş bir BIOS kullanıyorum Ryzen 7-7800X3D işlemci için BIOS'u güncel tutmamı söylediler ne yapmalıyım?

mehmet445

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Mehmet cal
ASUS 650M-R için flashback BIOS Update yaparken ışık yanık kalıyor. Tüm videoları izledim aynı şekilde flashbelleği biçimlendirdim sıkıntısız her şeyi yaptım ama ışık yanık kalıyor. 6 ay önce kurulmuş bir BIOS kullanıyorum Ryzen 7-7800X3D işlemci için BIOS'u güncel tutmamı söylediler ne yapmalıyım?
Yeni bios güncellemesine baktım ama çok önemli bir şey yok gibi konu açıcam şimdi bende.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistem zaten stabil çalışıyorsa sorun yok.

Mr.Ibadu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
İbadullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni bios güncellemesine baktım ama çok önemli bir şey yok gibi konu açıcam şimdi bende.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistem zaten stabil çalışıyorsa sorun yok.
Stabil gibi o halde dokunmuyorum. Teşekkürler bilgi için.

Top Bottom