Çözüldü✓ ASUS 650M-R için flashback BIOS Update nasıl yapılır?

Mr.Ibadu

80+
Reaksiyon skoru
9
ASUS 650M-R için flashback BIOS Update yaparken ışık yanık kalıyor. Tüm videoları izledim aynı şekilde flashbelleği biçimlendirdim sıkıntısız her şeyi yaptım ama ışık yanık kalıyor. 6 ay önce kurulmuş bir BIOS kullanıyorum Ryzen 7-7800X3D işlemci için BIOS'u güncel tutmamı söylediler ne yapmalıyım?

ASUS 650M-R için flashback BIOS Update yaparken ışık yanık kalıyor. Tüm videoları izledim aynı şekilde flashbelleği biçimlendirdim sıkıntısız her şeyi yaptım ama ışık yanık kalıyor. 6 ay önce kurulmuş bir BIOS kullanıyorum Ryzen 7-7800X3D işlemci için BIOS'u güncel tutmamı söylediler ne yapmalıyım?
Yeni bios güncellemesine baktım ama çok önemli bir şey yok gibi konu açıcam şimdi bende.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sistem zaten stabil çalışıyorsa sorun yok.

Yeni bios güncellemesine baktım ama çok önemli bir şey yok gibi konu açıcam şimdi bende.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sistem zaten stabil çalışıyorsa sorun yok.
Stabil gibi o halde dokunmuyorum. Teşekkürler bilgi için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,835
Üyeler
183,472
Son üye
evrennc
Geri