Bios un güncel olması çok önemlidir. Bios güncelleme işi bilgisayarında donanımların uyumlu çalışması ve varsa hataların düzeltilmesi adına önemlidir. Mesela ben anakart modelimin bios sekmesini her pc açtığımda kontrol ederim, güncelleme var mi diyebios güncellemeye korkuyorum pc 3 haftalık bisey olurmi
ASUS PRİME A620M-K nasil bios guncellicemAnakart ne bıos flashback tuşu varsa hiç korkmana gerek yok. Yoksa elektrik kesilmediği sürece sorun olmaz, olursa servise.
ASUS PRİME A620M-K nasi bios gubcellicdmBios un güncel olması çok önemlidir. Bios güncelleme işi bilgisayarında donanımların uyumlu çalışması ve varsa hataların düzeltilmesi adına önemlidir. Mesela ben anakart modelimin bios sekmesini her pc açtığımda kontrol ederim, güncelleme var mi diye
Bunu indirip usb'ye at, biosa gir, f7 bas, tool sekmesine bas, asus ez flash 3 utility'e bas, isminde 3024 yazan dosyaya bas sonra enter bas devam etASUS PRİME A620M-K nasil bios guncellicem
Mesaj otomatik birleştirildi:
ASUS PRİME A620M-K nasi bios gubcellicdm
flash bellek falan lazimmiBunu indirip usb'ye at, biosa gir, f7 bas, tool sekmesine bas, asus ez flash 3 utility'e bas, isminde 3024 yazan dosyaya bas sonra enter bas devam et
PRIME A620M-K|Anakart|ASUS Türkiye
PRIME A620M-K is equipped with excellent features, including 2 Ounce copper PCB design, DDR5, PCIe 4.0 Graphics card and PCIe 4.0 M.2 support, SATA 6 Gbps, USB 3.2 Gen 1 Type-A, HDMIâ¢/VGA, Addressable Gen 2 headers, Aura RGB header, Aura Sync, Q-LED Core, Fan Xpert, Power Saving, Two-Way AI...www.asus.com
Evet usb dedim yaflash bellek falan lazimmi