Sanırım renamerdan rename etmeniz lazım sonrasında usbyi anakarta takın ve anakart biosuna girinAsusun sitesinden destek bölümünden kendi anakartınızı seçin ve bios sürümlerine bakın. BETA OLMAYAN en son sürümü Fat32 halindeki bir USBye atın.
Ardından sanırım advance modda bios kısmı olması lazım oradan usbnizi seçin ve güncelleyin.Asusun sitesinden destek bölümünden kendi anakartınızı seçin ve bios sürümlerine bakın. BETA OLMAYAN en son sürümü Fat32 halindeki bir USBye atın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sanırım renamerdan rename etmeniz lazım sonrasında usbyi anakarta takın ve anakart biosuna girin
Güncel sürümü buldum. Fakat nasıl indirmem lazım nasıl yükleyeceğim bilmiyorum.Buradan en güncel BİOS'u indirebilirsiniz.PRIME A320M-F|Anakart|ASUS Türkiye
www.asus.com
Rename nedir?Asusun sitesinden destek bölümünden kendi anakartınızı seçin ve bios sürümlerine bakın. BETA OLMAYAN en son sürümü Fat32 halindeki bir USBye atın.
Sanırım renamerdan rename etmeniz lazım sonrasında usbyi anakarta takın ve anakart biosuna girin
Ardından sanırım advance modda bios kısmı olması lazım oradan usbnizi seçin ve güncelleyin.
Hocam direkt indir diyorsunuz.Güncel sürümü buldum. Fakat nasıl indirmem lazım nasıl yükleyeceğim bilmiyorum.
PRIME A320M-F|Anakart|ASUS Türkiye
www.asus.com
Hocam ben kendi anakartımı güncellerken indiridğimde bir de renamer geldi yani biosunuzun görebilmesi için dosyanın adını değiştiriyor diye biliyorum.Rename nedir?
2201Hocam direkt indir diyorsunuz.
Hocam ben kendi anakartımı güncellerken indiridğimde bir de renamer geldi yani biosunuzun görebilmesi için dosyanın adını değiştiriyor diye biliyorum.
Şuanki bios sürümünüz nedir?
Asus anakartlarda direkt olarak BİOS'a girdikten sonra çevrimiçi bir şekilde güncelleme yapabiliyorsunuz diye biliyorum.Güncel sürümü buldum. Fakat nasıl indirmem lazım nasıl yükleyeceğim bilmiyorum.
Bunları Flash belleğe atıp BİOS içinden güncellemen gerekiyor.
Peki herhangi bir sıkıntı olmaz değilmi? Çevrimiçi deneyeceğim usb belleğe gerek kalmayacak dimi?Bunların Flash belleğe atıp BİOS içinden güncellemen gerekiyor.
Ama üstte bahsettiğim çevrimiçi bir şekilde güncellemeyi yaparsan senin için çok daha kolay olur.
Evet,USB'ye gerek kalmıyor çevrimiçi güncelleme yaptığın zaman.Peki herhangi bir sıkıntı olmaz değilmi? Çevrimiçi deneyeceğim usb belleğe gerek kalmayacak dimi?