karahanliii
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Emre Kut
Geçen hafta başladı bu. Normal hayatımda evhamlı birisiyimdir. Yani sakin, soğukkanlıyımdır ama konu sağlığım olunca takarım kafayı. Sürekli bipolar mıyım diyorum? Ruh halim düşüyor ve yükseliyor ama bu birdenbire olmuyor. Mesela oyun oynarken bir sıkıntı yok çünkü ilgim odağım oyunda hiç bir sıkıntı yok. Ama oyun bitiyor düşünmeye başlıyorum tekrar bipolar mıyım diye? Bazen ne bipoları diyip mutlu oluyorum sonra mani geçiriyorum zannediyorum sonra tekrar depresif oluyorum. Bi ara anlık çok gitti geldi ve panik atak geçirdim sanırım koştum lavaboya elimi yüzümü yıkadım sonra sakinleştim. Sürekli kafamda dönüp duruyor. Eski normal günlerim aklıma gelince üzülüyorum bu halime niye böyleyim diye? Bir de bipolar belirtileri gün içinde oluyor mu? Bazıları dönemsel diyor ya depreisf olursun ya manik ama benim ruh halim gün içinde değişiyor. Herhangi biriyle konuşurken sıkıntı yok yine ilgim odağım onda oluyo ama sonra tekrar nedensiz bir şekilde aynı düşünce geliyor ve nedensizce geldiği için bipolar mıyım acaba diyorum? Psikiyatristten randevu aldım gidicem.