Ajansın ismiyle internetten araştırma yap. Genelde bu ajanslar sizi fotoğraf çekerler ve kataloğa koymak için 500 tl civarında para isterler.Bir ajans a başvuracağım güvenilir olup olmadığını nasıl anlarım ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yardım edecek kimse yok mu ?
Yok aslında 2-3 senelik hayal.Ülkenin halinden bıkan Swords oyuncu olmaya karar veriyor. Oynat bakalım. :d
Soru hakkında bilgim yok kusura bakma
100 tl istiyolarAjansın ismiyle internetten araştırma yap. Genelde bu ajanslar sizi fotoğraf çekerler ve kataloğa koymak için 500 TL civarında para isterler.
katalog fotosu çekiyorlarlYok aslında 2-3 senelik hayal.
100 TL istiyolar
Hee 100 se ucuzmuş. Ajansı bi araştır kendi çapında mı çalışıyorlar yoksa kurumsal tanınan bir yer mi. Madem böyle bir düşüncen var 100tl bence azmış bu iş için. Ben bile 6-7 yıl önce beni çağırdıklarında 350tl istediler bide üstüne onlar çağırmasına rağmen. Vermemiştm parayıYok aslında 2-3 senelik hayal.
100 TL istiyolar
katalog fotosu çekiyorlarl
Kabul edelerse nolacak ?Hee 100 se ucuzmuş. Ajansı bi araştır kendi çapında mı çalışıyorlar yoksa kurumsal tanınan bir yer mi. Madem böyle bir düşüncen var 100tl bence azmış bu iş için. Ben bile 6-7 yıl önce beni çağırdıklarında 350tl istediler bide üstüne onlar çağırmasına rağmen. Vermemiştm parayı
ee napmaya gittin o zamandizi de rol almadım
o dizi de rolün neydi figuran falan mıydın
Nasıl öyle anlamayı başardınız. Yukarıya kocaman ''şÖYLE BİR YORUM VAR'' yazmış.ee napmaya gittin o zaman