Neler Yeni

bir ajansın güvenilir olup olmadığını nasıl anlarım ?

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
Bir ajans a başvuracağım güvenilir olup olmadığını nasıl anlarım ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yardım edecek kimse yok mu ?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Yeterli bilgi vermezsen kim yardım etsin ki?

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
Bir ajans a başvuracağım güvenilir olup olmadığını nasıl anlarım ?

Yardım edecek kimse yok mu ?
Ajansın ismiyle internetten araştırma yap. Genelde bu ajanslar sizi fotoğraf çekerler ve kataloğa koymak için 500 tl civarında para isterler.

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ülkenin halinden bıkan Swords oyuncu olmaya karar veriyor. Oynat bakalım. :d
Soru hakkında bilgim yok kusura bakma
Yok aslında 2-3 senelik hayal.

Ajansın ismiyle internetten araştırma yap. Genelde bu ajanslar sizi fotoğraf çekerler ve kataloğa koymak için 500 TL civarında para isterler.
100 tl istiyolar

100 TL istiyolar
katalog fotosu çekiyorlarl

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin

100 TL istiyolar

katalog fotosu çekiyorlarl
Hee 100 se ucuzmuş. Ajansı bi araştır kendi çapında mı çalışıyorlar yoksa kurumsal tanınan bir yer mi. Madem böyle bir düşüncen var 100tl bence azmış bu iş için. Ben bile 6-7 yıl önce beni çağırdıklarında 350tl istediler bide üstüne onlar çağırmasına rağmen. Vermemiştm parayı :D

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ŞÖYLE BİR YORUM VAR
arkadaşlar merhabalar,
ilk başta böyle ajanslara güven olur mu diye bende tereddütte kalmıştım. fakat tereddütlerimin yersiz olduğunu geçte olsa farkettim : beni de reyting ajanstan aramışlardı. dünyada bir ben mi kaldım sırf para için yapıyorlardır diye düşünüyordum ki aslında insanların günahını almışım ajansa gittiğimde gayet güler yüzle karşıladılar. katalog cekimi dediler resimlerimi çektiler. 100 tl kadar bir ona ödeme yaptım baska yapmadım kayıtları zaten ücretsizdi. diğer yerler gibi dosya masrafı vs istemediler. biriyle görüşme yaptım sanırım menejerdi. uygun olduğumu beni arayacaklarını söylediler. 2 ay kadar beni aramadılar. ben tamamıyla kandırıldığımı düşünmüştüm. sonrasında kalbımdeki deniz adlı dizi için çağırıldım. müsait oldukça setlere gittim paramı da aldım. şimdi yeni projeler olduğu söylenıyor sabırsızlıkla beklıyorum. bu kadar açıklama yaptım cunku en basta ajans için benimde ön yargılarım vardı. bazen insanlara inanın arkadaslar inanmak basarmanın yarısıdır. umarım aklınızdaki sorulara cevap bulmussunuzdur:) iyi ki varsıın reytingg

Hee 100 se ucuzmuş. Ajansı bi araştır kendi çapında mı çalışıyorlar yoksa kurumsal tanınan bir yer mi. Madem böyle bir düşüncen var 100tl bence azmış bu iş için. Ben bile 6-7 yıl önce beni çağırdıklarında 350tl istediler bide üstüne onlar çağırmasına rağmen. Vermemiştm parayı :D
Kabul edelerse nolacak ?

Son düzenleme:

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
o dizi de rolün neydi figuran falan mıydın

• Hahaha
Reaksiyonlar: baid

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,648
İsim
Mert Can Ergün
dolandırıcı onlar bir sürü bunlarla ilgili haberler var kayıt oluyorsun 1,2 gün sonra seni arıyorlar seçildiğiniz diye 100 tl fotoğraf çekimi var sende tamam diyip veriyorsun parayı bi bakıyorsun ne arayan var ne soran insanlari kandırıyorlar idda ajans gibi yerlerden uzak duracan

Top Bottom