Neler Yeni

bir anda sırtıma ağrı girdi

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
pc de idim normal kalktım salona gittim bir anda sırtıma ağrı girdi kronik bi rahatsızlığım bel fıtığım falan yok nefes alıp verdikçede batıyor gibi böyle bi anda oldu
bu uzun süre pc kullanmaktan mı olmuştur sizce 2 saat falan oturmuştum kas gevşetici içtim ama nafile bişeye yaramadı başına gelen oldu mu tavsiyeniz var mı
geçmezse hastaneyede gideceğim sadece fikir almak istedim
git gide artıyo beyler acile falan mı gitsem taksiyle nefes kesici seviyeye getirdi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Sinir sıkışması olmuş bunu içiyorsun ağrı filan kalmıyor
MUSCOFLEX DUO

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet ilaç al bunu iç bana dua edeceksin bende 2 tane lif yırtılması 1 tane sinir zedelenmesi var bunu içiyorum
peki reis bu niye olur ani hareket yapmadım falan
Mesaj otomatik birleştirildi:

sadece 2 gün önce kucağımda 20 kiloluk monitörle 5km yürüdüm kargoya veriyodum ama o da koymamıştı az kolumu ağrıtmıştı

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Mesaj otomatik birleştirildi:

sadece 2 gün önce kucağımda 20 kiloluk monitörle 5km yürüdüm kargoya veriyodum ama o da koymamıştı az kolumu ağrıtmıştı
Hiç anlamazsın otururken bile olabilir en ufak bir ters harekette bile olur

ecegeldii

80+
pc de idim normal kalktım salona gittim bir anda sırtıma ağrı girdi kronik bi rahatsızlığım bel fıtığım falan yok nefes alıp verdikçede batıyor gibi böyle bi anda oldu
bu uzun süre pc kullanmaktan mı olmuştur sizce 2 saat falan oturmuştum kas gevşetici içtim ama nafile bişeye yaramadı başına gelen oldu mu tavsiyeniz var mı
geçmezse hastaneyede gideceğim sadece fikir almak istedim
git gide artıyo beyler acile falan mı gitsem taksiyle nefes kesici seviyeye getirdi
sorma ya benimde ayaklarım ağrımaya başladı neyse nasıl oldun şuan

Top Bottom