Bir anda tüm sosyal medya hesaplarım ve whatsapp kapatıldı

Reaksiyon skoru
1
Merhaba biraz önce Whatsapp'a girmeye çalıştığımda koşullarını ihlal ettiğimi ve hesabımı kapattıklarını fark ettim. Sonrasında baktığımda instagram ve facebook hesaplarımda kapatılmış lakin ihlal edecek hiçbir şey yapmadım. 3.parti uygulamalar da kullanmıyorum. Whatsapp'a mail yoluyla iletişime geçtim ancak doğru düzgün bir cevap vermediler. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa şimdiden teşekkürler

ne alaka merak ettım hocam
Hocam Unisoc işlemci kullandıkları telefon modellerinin tamamında backdoor bırakmışlar. Tamamen reklam virüsleri, SMS satışına izin veren virüslerle dolu cihaz. Karakollarda az gezmedim ve aynı şekilde Whatsapp dahil sosyal medya hesaplarım kapatıldı. SIM Karta gelen verileri okuyor ve ana ekrana düşmeden siliyorlar. Doğrudan Reeder yapıyor diyemem çünkü Hometech markasına ait Unisoc işlemci kullanan tabletlerde de bu durum mevcut. Konu ile ilgili başka bir forumda detaylı bilgiler paylaştım ve karakol, dava sürecimi anlattım buradan atmam yasak olabilir ancak DM gelebilirseniz doğrudan konu linki verebilirim.

Hocam Unisoc işlemci kullandıkları telefon modellerinin tamamında backdoor bırakmışlar. Tamamen reklam virüsleri, SMS satışına izin veren virüslerle dolu cihaz. Karakollarda az gezmedim ve aynı şekilde Whatsapp dahil sosyal medya hesaplarım kapatıldı. SIM Karta gelen verileri okuyor ve ana ekrana düşmeden siliyorlar. Doğrudan Reeder yapıyor diyemem çünkü Hometech markasına ait Unisoc işlemci kullanan tabletlerde de bu durum mevcut. Konu ile ilgili başka bir forumda detaylı bilgiler paylaştım ve karakol, dava sürecimi anlattım buradan atmam yasak olabilir ancak DM gelebilirseniz doğrudan konu linki verebilirim.
anladım hocam olayı galıba shıftdeletede paylasmıstı sımdı aklıma geldı sızın yazınız ıle oturdcu kafama tesekkurler

konu paylaşırmısınız hocam dm den
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu uygar saral zaten iyi biri değil kendisini borsadan iyi tanırım

anladım hocam olayı galıba shıftdeletede paylasmıstı sımdı aklıma geldı sızın yazınız ıle oturdcu kafama tesekkurler
SDN ele aldı mı bilmiyorum hocam ancak Recep Baltaş hocamın yeni forumunda Reeder araması yaptığınızda 5K görüntülemeli konudan benim deneyimimi de görebilirsiniz :(

SDN ele aldı mı bilmiyorum hocam ancak Recep Baltaş hocamın yeni forumunda Reeder araması yaptığınızda 5K görüntülemeli konudan benim deneyimimi de görebilirsiniz :(
bakıcam hocam(y)

Yaşın küçük ve mayolu resimlerini paylaşıyorsan çocuk istismarına girer. Bu da af edilmeyen bir suç.

Yaşın küçük ve mayolu resimlerini paylaşıyorsan çocuk istismarına girer. Bu da af edilmeyen bir suç.
Yaş 21 saçlı sakallı adamım öyle olacağını pek sanmıyorum.Bu arada Twitter’dan falan baktım sadece bende olan bi sıkıntı değilmiş 1 temmuzda ve öncesinde hesabı kapatılan baya bir insan varmış

Konu linki alabilir miyim hocam merak ettim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,151
Üyeler
183,955
Son üye
tmacknq
Geri