Neler Yeni

Bir Bilgisayara Oyun İçin Yüklü Miktarlar Vermek Mantıklı mı?

ahlatliinsan

80+ Bronze
Herkese selamlar. Bu yaz aylarına doğru 12-13 bin TL gibi para elime geçecek. Normalde buna 3060 Ti rahatlıkla toplarım, o olmasa bile 3060 net olur. Ama sadece oyun oynayacağım bir sistem için bu kadar para verilir mi diye düşünmeye başladım. Sizce bu kadar para vermek yerine orta sınıf bir sistem daha mı iyi olur? Uzun vade benim için çok önemli değil zaten azar azar sistemi sürekli güncellerim. Teşekkürler.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,587
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Herkese selamlar. Bu yaz aylarına doğru 12-13 bin TL gibi para elime geçecek. Normalde buna 3060 Ti rahatlıkla toplarım, o olmasa bile 3060 net olur. Ama sadece oyun oynayacağım bir sistem için bu kadar para verilir mi diye düşünmeye başladım. Sizce bu kadar para vermek yerine orta sınıf bir sistem daha mı iyi olur? Uzun vade benim için çok önemli değil zaten azar azar sistemi sürekli güncellerim. Teşekkürler.
Oynayacağın oyunlara bağlı.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,957
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
cs go valorant falan oynayacksanız etmez ama 3a oyunlar ooynayacaksanız verilir

Liberal Kenobi

80+ Bronze
3060 Alacaksan sistemini uzun bir zaman güncellemene gerek olmayacağı için Bence değer

ahlatliinsan

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,495
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
Oynayacağın oyunlara bağlı. Ve yayın ya da video çekeceksen alınır.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,957
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Cyberpunk, Bf5 kısacası her şey. Ama zaten şuan 1050 kullanan biriyim. Yani çok grafik takıntım falan yok. 1660 Super gibi kartlarda işimi rahatlıkla görebilcekken o kadar yüklü miktarlar vermeye gerek var mı?
ömür olarak fark olur 1660 super daha az gider size kalmış

El-Bâbin_Şubin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Cyberpunk, Bf5 kısacası her şey. Ama zaten şuan 1050 kullanan biriyim. Yani çok grafik takıntım falan yok. 1660 Super gibi kartlarda işimi rahatlıkla görebilcekken o kadar yüklü miktarlar vermeye gerek var mı?
Bence paran varsa rtx kart almalısın 3050 falan gelecek diyorlar bekleyebilirsin. Sadece DLSS için bile rtx tercih edilir bence.

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Oyun oynamayı çok seviyorsan verirsin, eğlencesine ara sıra oynuyorsan orta bir şey yeterli.

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,495
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
Yayın,video,render,edit gibi hiçbir şeyle işim yok. Tek amacım oturup oyunumu oynamak.
Baya yüksek sistem gerektiren oyunlar oynayacaksan alınır. Ama oturup sadece cs, valo, lol oynayacaksan daha uygun bir şey alabilirsin.

ahlatliinsan

80+ Bronze
Bence paran varsa rtx kart almalısın 3050 falan gelecek diyorlar bekleyebilirsin. Sadece DLSS için bile rtx tercih edilir bence.
Evet zaten tüm paramı kullanırsam 3060 Tİ veya 3060, hepsini kullanmazsam 3050 veya 3050 Ti alacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Baya yüksek sistem gerektiren oyunlar oynayacaksan alınır. Ama oturup sadece cs, valo, lol oynayacaksan daha uygun bir şey alabilirsin.
Rekabetçi oyunlarda oynarım ama AAA oyunlara da bayılırım. Tüm paramı harcarsam benim için daha mı iyi olur? Tabi çok grafik ve fps takıntılı bir insan olmadığım ve zamanla bilgisayarı ugrade edebileceğim için bana 3050 veya 3050 Ti daha yakın geliyor. Sizce ne karar vermeliyim? Çok arada kaldım.

Top Bottom