sezerbey98
80+ Bronze
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Seri Taaruz tüfeğinin kaldırılmasına üzüldüm. Ben de Fortnite dönücektim öncelikle .Gerçekten enteresan olmuş hayırlı olsun bir süre işlemci değişene kadar darboğaz yaşarsınız sonra her şey rayına oturunca misler gibi sisteminiz olur. Şimdiden hayırlı olsun güzel delilikmiş. PSU Rampage zannettim kalpten gidiyordum valla
3080 alan adam ömür boyu 3600de kalacak kadar da ***** değildir tabii hahaha Rampage kasa eski 2060lı pc toplarken öğrenci parasıyla aldığım kasaydı. Hala iş gördüğü için ve fanları yenilediğim için işimi fazla görüyor yoksa PSUda markacıyımdır. Ayrıca elbette darboğaz yaratır. 4K açmadıkça bu ekran kartı bana 2070Super gücü verir ama her şey sırayla Rayına oturana kadar RES. SCALE ile ilerlerim artık. Sonra da işlemci ekran derken gerisi fasa fiso olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben de hava soğutucu taraftarıyım sıvı soğutma performanslı da olsa patlar matlar uğraşamam vallaha.
t6 ultra ile 3600 kullanıyorum 62 derece falan benimki de.
Benim Sıvı Soğutma korkum var. Anakarta veya ekran kartına dökülmesinden boru patlamasından risk alamıyorum. %1 veya %0.01 ihtimal de olsa mağazaların karşılayacağı masrafa inanasım gelmiyor. Ben kaç kez ürün bozdum elimde kaldı kullanıcı hatası dendi...