Neler Yeni

Bir Dizideki Replik Nasıl Bulunur

Clayz

80+ Silver
Dostlar hanı bazı sayfalar atıyorum sagopanın muzıgını yapıyo veya motıvasyon konusması yapıyo ıste elrean ya da oyuncular felan fıstan bana bunun ıngızılcesı lazım yanı atıyorum ı love you yazdıgımda dızıdekı replıklerden bırını secıcem bu sıtenın adı nedır bır ara tt de gormustum unuttum yardım edersenız sevınırım

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek

Buğrahan Mert

80+ Silver
Dostlar hanı bazı sayfalar atıyorum sagopanın muzıgını yapıyo veya motıvasyon konusması yapıyo ıste elrean ya da oyuncular felan fıstan bana bunun ıngızılcesı lazım yanı atıyorum ı love you yazdıgımda dızıdekı replıklerden bırını secıcem bu sıtenın adı nedır bır ara tt de gormustum unuttum yardım edersenız sevınırım
Meali nedir

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek

Clayz

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ahahahahah ya cıdden farkettımde arapca yazsam daha ıyı anlatırmısım ıyıce suna donmusum

herneyse anlatmak ıstedıgım olay suydu
Mesaj otomatik birleştirildi:

www.playphrase.me
buda ısıme yarar ama tıktokta dırek replık yazınca kesit kesit cıkıyodu karsıma boyle o fılmı bulmakla urasmıyoduk yınede tesekkur ederım

Top Bottom