Neler Yeni

Bir insan neden Atatürk'ü sevmez?

Atatürk'ü seviyor musunuz?

• Evet

Oylar: 99 86.8%
  • Hayır

Oylar: 8 7.0%
  • Kararsızım

Oylar: 7 6.1%

• Oy kullanan toplam üye
    114

Megan

80+ Silver
Adama lütfettim, cevap yazdım kendisini kaile aldığımı filan zannediyor :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

haaa evet evet
Cevap dediğin şey hakaretten ibaret ve kapasiteni yansıtıyor. Sen de kendince beni burda bilginle yendiğini falan mı düşünüyorsun:D ah kıyamam sana

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Soru gayet açık. Bir insan neden Atatürk'ü sevmez?
Yani sevmemek için bir neden yok bence. İnsanlar neden bu kadar şey söyleyip hala düşman oluyor bilmiyorum ama milyonlarca lira serveti olmayan, şirketleri olmayan, tüm parasını vatanına yatıran 37 yılını cephede geçiren bu kahraman neden sevilmiyor sizce?
Sevmeme nedenleri cahillik olduğunu düşünüyorum ben şahsen hangi siyasi görüş ve hangi parti tuttuğu söylememe gerek yok zaten.
Ben bütün Türk liderleri seviyorum . Hepsini eşit derecede sevdiğim için bazıları bana Atatürk düşmanı diyor , bu nasıl kafa anlamıyorum .

mustiazr

80+
Cevap dediğin şey hakaretten ibaret ve kapasiteni yansıtıyor. Sen de kendince beni burda bilginle yendiğini falan mı düşünüyorsun:D ah kıyamam sana
sende ediyorsun diğer konulara bakarsak. :D
Evet Atatürk'ü sevmeyen gerizekalıdır çok doğur demiş senin niye alınıyorsun veya zoruna gidiyor?

ESTAROSSA58

80+ Bronze

Megan inan hiç umurumda değilsin seninle bir tartışma yapmıyoruz. Üzgünüm kaile alabildiğim birisi değilsin tarih bilgin olduğunda gel tartışalım :) .​

Bu arada da ayrı ;).

Uyarım eylülde bitiyor hiç sıkıntı değil

Megan

80+ Silver
sende ediyorsun diğer konulara bakarsak. :D
Evet Atatürk'ü sevmeyen gerizekalıdır çok doğur demiş senin niye alınıyorsun veya zoruna gidiyor?
Karşı taraf bana hakaret ederken sessiz mi kalayım?
Saygısızsınız işte sizin gibilerin söylediklerinden ne alınırım ne de umruma gelir. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama gelip de saygısızlık yapmam sizin gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk

Kurana dogma dediği için, islama safsata dediği için.
Dogmanın anlamını bildiğini sanmıyorum tüm dinler zamanla değişmediği için dogmadır ve bu inancı zedeleyecek bir şey değil safsata kelimesi de kaba bir sözcük değildir kendi içinde çeliştiğini ifade etmek istemiş olabilir vikipedyadan safsatanın tanımına baksan felsefi bir terim olduğunu görürsün zaten.Ki böyle sözleri var mı bilmiyorum varsa bile aşağılayıcı ya da küçük düşürücü sözler değiller kesinlikle

Megan

80+ Silver

Megan inan hiç umurumda değilsin seninle bir tartışma yapmıyoruz. Üzgünüm kaile alabildiğim birisi değilsin tarih bilgin olduğunda gel tartışalım :) .​

Bu arada da ayrı ;).
Tartışma yaptığımızı kim söylemiş. Hiçbir argümanın yok tartışma diyorsun tarih diyorsun.
Hangi da ayrı nerde yazım yanlışı yapmışım

Dogmanın anlamını bildiğini sanmıyorum tüm dinler zamanla değişmediği için dogmadır ve bu inancı zedeleyecek bir şey değil safsata kelimesi de kaba bir sözcük değildir kendi içinde çeliştiğini ifade etmek istemiş olabilir vikipedyadan safsatanın tanımına baksan felsefi bir terim olduğunu görürsün zaten.Ki böyle sözleri var mı bilmiyorum varsa bile aşağılayıcı ya da küçük düşürücü sözler değiller kesinlikle
İkisinin de anlamını da çok önceden öğrenmiştim hatta geçen gün tekrar internetten araştırdım anlamlarını.
Kısacası islamiyete karşı çıkıyor gerçek değil diyor, gökten indiği sanılan dogma diyor. Kurana sahte diyor. Bu yeterince küçük düşürücü değil mi

mustiazr

80+
Tartışma yaptığımızı kim söylemiş. Hiçbir argümanın yok tartışma diyorsun tarih diyorsun.
Hangi da ayrı nerde yazım yanlışı yapmışım

İkisinin de anlamını da çok önceden öğrenmiştim hatta geçen gün tekrar internetten araştırdım anlamlarını.
Kısacası islamiyete karşı çıkıyor gerçek değil diyor, gökten indiği sanılan dogma diyor. Kurana sahte diyor. Bu yeterince küçük düşürücü değil mi
anlaşıldı Atatürk'ü sevmiyorsun anladığım kadarıyla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Değildir tam tersine iyi bir şeydir sen Atatürk gibi bir adam böyle diyorsa diye araştırmışsın işte ve kendince haksız olduğuna varmışsın ben kendim araştırdığımda kısmen haklı olduğunu gördüm.Herkes aynı şeyi düşünemez zaten Atatürk çok büyük bir adam yıllarını bu ülkeye harcamış ve din düşmanı kesinlikle değil bence eğer din düşmanı olsaydı Diyanet gibi bir kurumu açmazdı.Atatürk sadece siyasal islama karşı kişisel görüşü kimseyi ilgilendirmez.

Megan

80+ Silver
Değildir tam tersine iyi bir şeydir sen Atatürk gibi bir adam böyle diyorsa diye araştırmışsın işte ve kendince haksız olduğuna varmışsın ben kendim araştırdığımda kısmen haklı olduğunu gördüm.Herkes aynı şeyi düşünemez zaten Atatürk çok büyük bir adam yıllarını bu ülkeye harcamış ve din düşmanı kesinlikle değil bence eğer din düşmanı olsaydı Diyanet gibi bir kurumu açmazdı.Atatürk sadece siyasal islama karşı kişisel görüşü kimseyi ilgilendirmez.
Zamanında fazlasıyla araştırmıştım ama yine de bakacağım bir daha. Zaten kendi hayatında nasıl yaşarsa yaşasın bizi ilgilendirmiyor sigara,içki içiyor beni ilgilendirmez orası. Ama dinime aşağılayıcı laflar ederse sevmeme gibi hakkımız da var tabi

Top Bottom