NeeK
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 690
- İsim
- Mert
Hayatımda yaptığım en büyük hatadır. Sanki o ilişki hiçbir zaman bitmeyecekmiş gibi hissedersin tüm benliğinle ona inanırsın. `` Abi asla bitmez ya biz evleneceğiz zaten `` gibi cümleleri çok kez duymuşsunuzdur. Ben 5 yıldır tanıdığım ve bu 5 yıl içinde bir ara flört edip bıraktığım bir birey ile 4 aydır ilişki yaşıyordum. Manevi değeri bu yüzden 4 aydan daha fazlaydı benim için. Klasik olan duygulara kapıldım bir zamanlar gerçekten hayattaki eşim o zannediyordum. Ancak gel gör ki öyle değilmiş. Ayrılığımızın 4. günü ve pek keyifli değilim açıkçası hasta gibi hissediyorum. İçinizden belki daha 4 ay olmuş neyin takıntısı bu diyebilirsiniz ancak açıklamış olduğum gibi çok uzun zamandır tanıyordum ve öncesinde de bir şeyler hissetmeye başlamıştım. Benden ayrılırken bir açıklama dahi yapmadı. Bitirmek istiyorum dedi, ben de bize bunu layık gördüysen eyvallah kendine iyi bak yazdım. Pek tabii bu benim içime oturdu. Karakterini bildiğimden ben kendimi rahat hissedene kadar yazmayacağını biliyordum sebebini açıklamak için. Barışmaya çalıştım aptallığım buradaydı. Bittiğine inanamadım çünkü çok seviyordum. Bittikten sonra 2 gün iletişime geçmeye çalıştım. Sonrasında bitti işte bende bitti anla gibi şeyler yazdı ve kendini tek mesajda açıkladı : `` Doğru düzgün pek anı biriktiremedik ve son zamanlarımız mutsuz geçiyordu gelecek göremiyordum `` . Kendisine saygı duyuyorum elbette ayrılık doğaldır. Sadece ben ilişkimiz devam ettiği süreçte ona ilişkimizde bir sorun olup olmadığını anlama amaçlı arada sırada sıkmadan sorular soruyordum. Benden sıkıldığını hissetmiştim birkaç gün önce ama inanmak istemedim sorduğumda da inkar ediyordu zaten. Bitti işte bir şekilde dostlar. Hele ki ergenlik çağındaysanız asla birine bağlanmayın. Hiçbir zaman bağlanmayın. Bağlanın tabii ama kendinizi kaptırmayın. Sevin ama kul köpek olmayın. Ulan bu ilişki belki bir gün biter diye düşünün ve öyle hareket edin. Ve şunu unutmayın her şeyden, herkesten önce siz en değerlisiniz. Teşekkürler okuyanlara.