Neler Yeni

Bir insana tamamen bağlanmak.

NeeK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Mert
Hayatımda yaptığım en büyük hatadır. Sanki o ilişki hiçbir zaman bitmeyecekmiş gibi hissedersin tüm benliğinle ona inanırsın. `` Abi asla bitmez ya biz evleneceğiz zaten `` gibi cümleleri çok kez duymuşsunuzdur. Ben 5 yıldır tanıdığım ve bu 5 yıl içinde bir ara flört edip bıraktığım bir birey ile 4 aydır ilişki yaşıyordum. Manevi değeri bu yüzden 4 aydan daha fazlaydı benim için. Klasik olan duygulara kapıldım bir zamanlar gerçekten hayattaki eşim o zannediyordum. Ancak gel gör ki öyle değilmiş. Ayrılığımızın 4. günü ve pek keyifli değilim açıkçası hasta gibi hissediyorum. İçinizden belki daha 4 ay olmuş neyin takıntısı bu diyebilirsiniz ancak açıklamış olduğum gibi çok uzun zamandır tanıyordum ve öncesinde de bir şeyler hissetmeye başlamıştım. Benden ayrılırken bir açıklama dahi yapmadı. Bitirmek istiyorum dedi, ben de bize bunu layık gördüysen eyvallah kendine iyi bak yazdım. Pek tabii bu benim içime oturdu. Karakterini bildiğimden ben kendimi rahat hissedene kadar yazmayacağını biliyordum sebebini açıklamak için. Barışmaya çalıştım aptallığım buradaydı. Bittiğine inanamadım çünkü çok seviyordum. Bittikten sonra 2 gün iletişime geçmeye çalıştım. Sonrasında bitti işte bende bitti anla gibi şeyler yazdı ve kendini tek mesajda açıkladı : `` Doğru düzgün pek anı biriktiremedik ve son zamanlarımız mutsuz geçiyordu gelecek göremiyordum `` . Kendisine saygı duyuyorum elbette ayrılık doğaldır. Sadece ben ilişkimiz devam ettiği süreçte ona ilişkimizde bir sorun olup olmadığını anlama amaçlı arada sırada sıkmadan sorular soruyordum. Benden sıkıldığını hissetmiştim birkaç gün önce ama inanmak istemedim sorduğumda da inkar ediyordu zaten. Bitti işte bir şekilde dostlar. Hele ki ergenlik çağındaysanız asla birine bağlanmayın. Hiçbir zaman bağlanmayın. Bağlanın tabii ama kendinizi kaptırmayın. Sevin ama kul köpek olmayın. Ulan bu ilişki belki bir gün biter diye düşünün ve öyle hareket edin. Ve şunu unutmayın her şeyden, herkesten önce siz en değerlisiniz. Teşekkürler okuyanlara.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Dostum kendi kafanda karşıyı tanrı statüsüne yakıştırmışsın. Kıza bağlılığını açık açık sunmuşsun bu yanlıştır. Şoyle bir düşünceye kapılması muhtemel olmuştur; zaten bana bağlı, onu (seni) elde etmesi için yapması gereken bir şey yok ne yapsa ne etse zaten ona bağlı olduğunu hissettirmişsin. 4. ayın sonunda da bu durumdan sıkılmış olmalı ki bitirmeye karar vermiş. Kendini acilen topla üzülmek sana bir şey katmaz. Sormak istediğin soru varsa sorabilirsin. İsmimin hakkını iyi veririm ;) Herkese bol şans.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: NeeK

NeeK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum kendi kafanda karşıyı tanrı statüsüne yakıştırmışsın. Kıza bağlılığını açık açık sunmuşsun bu yanlıştır. Şoyle bir düşünceye kapılması muhtemel olmuştur; zaten bana bağlı, onu (seni) elde etmesi için yapması gereken bir şey yok ne yapsa ne etse zaten ona bağlı olduğunu hissettirmişsin. 4. ayın sonunda da bu durumdan sıkılmış olmalı ki bitirmeye karar vermiş. Kendini acilen topla üzülmek sana bir şey katmaz. Sormak istediğin soru varsa sorabilirsin. İsmimin hakkını iyi veririm ;) Herkese bol şans.
Evet hatamın farkındayım ve toparlanmaya bakıyorum.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Kızları böyle dünyada sanki tek bir tane varmışlar gibi değer verip kendinden üstün görerek bir ilişkiye başladın mı zaten sıkıntı orada başlıyor. Dediğin gibi insanın kendi, kendine değer vermedikçe kimse değer vermiyor.

• Muhteşem

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,451
İsim
Oğuz Oğuz
Hiçbir şey sonsuz değildir.
Etrafımda şuan 2 kişi sevgilisinden ayrıldı depresyonda.
Bilmiyorlar ki Ayrılık da Sevdaya Dahildir.

• Muhteşem

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Hayatımda yaptığım en büyük hatadır.
Kanka sadece şu yazını okudum ve büyük ihtimal haklısın. Daha 3-4 ay önce ben yaşadım. Yani büyük ihtimalle birisine deli gibi bağlanıp pişman oldun, ilk cümlenden bunu çıkartabildim ve baya berbat bir şey :d

• Muhteşem

NeeK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka sadece şu yazını okudum ve büyük ihtimal haklısın. Daha 3-4 ay önce ben yaşadım. Yani büyük ihtimalle birisine deli gibi bağlanıp pişman oldun, ilk cümlenden bunu çıkartabildim ve baya berbat bir şey :d
Aynen dediğin gibi oldu. Berbat ötesi bir şey. Ders çıkarmış oldum en azından.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
En dibe düşmeden oğrenemiyoruz. 4 senelik ilişkim bitti hiç uğruna. Ondan sonra biraz flortozleşmeye başlayınca hiçbirinin onemi kalmamaya başladı.

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Aynen dediğin gibi oldu. Berbat ötesi bir şey. Ders çıkarmış oldum en azından.
Olayın derdini hala kendi içimde çekiyorum ve şöyle kötü bir şey var... En yakın arkadaşım şu an o kızla flörtleşiyor. Hem de gözümün önünde...

• Üzgün

NeeK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Mert
En dibe düşmeden oğrenemiyoruz. 4 senelik ilişkim bitti hiç uğruna. Ondan sonra biraz flortozleşmeye başlayınca hiçbirinin onemi kalmamaya başladı.
Bu arada ciddi ilişkiden sonra takılmaya başlamak daha iyi geliyor sanırım. Arkadaşım da aynısını yaptı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olayın derdini hala kendi içimde çekiyorum ve şöyle kötü bir şey var... En yakın arkadaşım şu an o kızla flörtleşiyor. Hem de gözümün önünde...
Ustam o senin yakın arkadaşın mı bi sorgula istersen ya. Saygı diye bir şey var. Gönül bu tamam ama bazen de aklınla düşünmen lazım ayıp yapmış.

Top Bottom