Yılan Serdar 3T
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Death cross çanları da ETH için çalıyor.
Hocam yükselecek sen emin ol en az 20000 TL ye çıkacak 3 aydaBir analiz olmadan konuşmak mantıksız olacaktır. YTD
Alıntıyı görüntüle
Bilmemke çatıke huzurke dönerke parçalıyozke ponpakeYatırım tavsiyesi vermek yasak değil mi?
Bir kanıtın bir delilin yok. Death Cross çanları çalıyor diyorum sen inatla ve ısrarla yükselecek diyorsun. O kadar abartı Fee ücretleri varken ETH'dan çok daha mantıklı BNB, SOL, ADA gibi coinler var.Hocam yükselecek sen emin ol en az 20000 TL ye çıkacak 3 ayda
2.0la beraber fee önemsenemeyecek kadar azalacak. Merkeziyetsizlik >hız.Bir kanıtın bir delilin yok. Death Cross çanları çalıyor diyorum sen inatla ve ısrarla yükselecek diyorsun. O kadar abartı Fee ücretleri varken ETH'dan çok daha mantıklı BNB, SOL, ADA gibi coinler var.
YTD
Bildiğin üzere ETH bütün güncellemeleri erteler. En az 1.5 yılı var 2.0'a geçiş sürecinin. O kadar süre içerisinde ilk tepe yapacaklardan SOL, BNB var tahminimce.2.0la beraber fee önemsenemeyecek kadar azalacak. Merkeziyetsizlik >hız.
cardano(ADA),POLYGON(MATIC) in çok potansyeli varHerkese selamlar, bundan bir kaç ay önce ethereum henüz 10000 TL iken bir anda çok yükselecek ve yaz aylarına doğru çok ciddi bir düşüş yaşayacak demiştim, ve dediklerim oldu, uzun bir izleme yaptım ve ethereum önümüzdeki 1 ay içerisinde durgun olacak sonra birden yükselme olacak, ethereum yapacaksanız şuan yapabilirsiniz. Şimdiden rica ederim.
Tavsiyecilerin tavsiyeleri ve izlemelerime göreSıkma portakal gibi duruyor.
Neye bağlıyorsunuz bunu? Neden böyle düşünüyorsunuz?