BİR KAÇ MONİTÖR ARASINDA KALDIM

Reaksiyon skoru
1
msi
msı
asus tuf
önerebileceğiniz bu fiyat aralığında monitör varsa yardımcı olursanız sevinirim
sistemim 2k oynatacak seviyede eğer fiyat farkı çok aşmadan monitör önerebiliyorsanız 2k önerilere de açığım

msi
msı
asus tuf
sistemim 2k oynatacak seviyede eğer fiyat farkı çok aşmadan monitör önerebiliyorsanız 2k önerilere de açığım
Hiçbiri. Nekadar fiyatını haketmeyen monitör varsa listeye koymuşsunuz.
Önerebileceğim en ucuz 2K monitör bu:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beni de etiketleyebilirsiniz.

hocam 2kyı öneriyorsanız alıyorum o zaman başka seçenek yoksa o fiyat bandında ve 1080le 2k nın çok farkı oluyor mu

hocam 2kyı öneriyorsanız alıyorum o zaman başka seçenek yoksa o fiyat bandında ve 1080le 2k nın çok farkı oluyor mu
Fiyatına göre gayet iyi monitör alabilirsiniz. 2 yıl içinde 6'dan fazla ölü piksel çıkması durumunda degişim yapabiliyorsunuz sadece. Ama 14 gün içinde 1 ölü piksel için bile iade hakkınız var. Zaten ölü piksel durumu genellikle monitör ilk kullanıldığında belli olur. Dell gibi markalarda da bu durum böyle.

https://www.hepsiburada.com/lenovo-...hz-gaming-monitor-67ccgac4tk-pm-HBC00007VYXD7 peki bu nasıl hocam

AOC falan alma uzak dur. Şu forumda kaç tane arızalı monitör konusu okuduysam hepsinde istisnasız AOC monitör vardı.

AOC falan alma uzak dur. Şu forumda kaç tane arızalı monitör konusu okuduysam hepsinde istisnasız AOC monitör vardı.
4 COF'lu olan modelleri ise normal. AOC monitörler bozuluyor diye genelleme yapmak çok yanlış. Herhangi bir markanın monitörleri bozulmaz/bozulur diye garanti veremeyiz.

4 COF'lu olan modelleri ise normal. AOC monitörler bozuluyor diye genelleme yapmak çok yanlış. Herhangi bir markanın monitörleri bozulmaz/bozulur diye garanti veremeyiz.
Ben sadece son birkaç aydır bu forumda çok sık takıldığım için çoğu arızalı monitör konularında aoc monitörü gördüğümden ötürü söyledim. Hatta bir modelinde hatalı üretim yaptıkları medyaya düşmüştü yanlış hatırlamıyorsam. Neyse ben tercih etmem hiçbir zaman. Konu sahibi istiyorsa alabilir onun tercihi.

ho
4 COF'lu olan modelleri ise normal. AOC monitörler bozuluyor diye genelleme yapmak çok yanlış. Herhangi bir markanın monitörleri bozulmaz/bozulur diye garanti veremeyiz
hocam konudan bağımsız kasa alacağım da bu normal atx kasalarında soğutma farkı çok oluyor mu

msi
msı
asus tuf
https://www.incehesap.com/asus-tuf-...sync-ips-full-hd-gaming-monitor-fiyati-67519/ bu daha iyi çünkü ikisi aynı bu daha ucuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,455
Üyeler
183,432
Son üye
AntepLee00
Geri