Neler Yeni

İnceleme Bir kedinin gözünden Roborock Qrevo Curv

ZehraHK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Zehra
Merhaba ben Aziz Kedo. Annemler beni ve kardeşimi sahiplenmeden önce anneannem mamalarımızla, tuvaletlerimizle, tüylerimizle annemler ilgilenecek diye annemlere şart koşmuş. Başta anneannem bana ve kardeşim Pars’a önyargılı olsa da sonradan şeytan tüylerimiz sağolsun çeşitli şaklabanlıklarla torunları olarak kabul görebildik. Annem yaptığımız her yaramazlığı kamufle etmeye çalışsa da o okuldayken anneannem ve dedemle başbaşa kalınca daha dikkatli hareket etmem gerekiyordu, anneannemin gözü hep üzerimizdeydi. Öğlene kadar uyuduktan sonra yaramazlık saatimiz gelince maalesef Pars ile kendimize hakim olamayıp evin altını üstüne getirip anneannemi çıldırtmaya başlamıştık. Başta her şey bu kadarla sınırlıydı, annem arkamızı topluyordu ama her şey böyle kalmadı. Artık büyüdüğümüz için tüy dökme zamanımız gelince şeytan tüylerimiz de dökülmeye başlamış olacak ki anneannem sinirlenmeye başladı. Kardeşimle her gün kendimizi yalayarak duş alsam da tüylerime engel olamıyorduk. Annneannem artık iki günde bir tüm evi süpürmeye başladı. Bundan ne anneannem ne biz hoşnuttuk. Çünkü süpürgenin sesi çok gürültülüydü ve temizlik bitene kadar kardeşimle saklanıp uyuyorduk. O dev gürültülü canavardan nefret ediyorduk.
ve işte imdadımıza Roborock Qrevo Curv yetişti.

Yeni dostumuzun adı Rocky imiş. Kendisi bize karşı son derece saygılıydı, bizi gördüğünde miyavımızın üstüne miyav söylemiyor ve sessiz mod'a geçiyordu. Ayrıca bizle kovalamaç oynuyor (daha doğrusu Pars ile ben onu kovalıyoruz) ve kardeşime kıyasla hep ebe olmayı kabul ediyordu. Bu duruma en çok sevinen anneannem oldu. Halılardaki tüylerimizi 185000 Pascal emiş gücü ile temizleyerek anneannemin bize olan gerginliğini de sildi süpürdü. Kedolu bir ev için en önemli şey olan hijyen konusunda da gönülleri fethetti bu minik dostumuz. Halılara gelince gövdesini ve paspaslarını kaldırarak bakteri oluşumunu engelliyor hatta bizim oyuncaklarımız için özel program sayesiyle daha bir özenle temizliyor. İstasyona geldiğinde 75 derece sıcak suyla paspaslarını yıkıyor 55 derece sıcak hava ile paspaslarını kurutuyor. Rocky'nin Piri Reis misali haritalama yetenekleri evin krokisi çıkarıp engelleri tanıyabiliyor, annem Rocky'nin girmesini istemediği bölgeleri işaretleyerek engelleyebiliyor. Annem okulda dersteyken aklı bizde kalıyormuş. Rocky'nin "evcil hayvanımı bul" özelliği sayesinde bir tuşla annem bizi dilediği yerden Rocky'ye bir ajan gibi izlettirip hasret giderebiliyor. Anneannem tüm bu özellikler sayesinde çok rahat etti, bize de arkadaş oldu ama Pars ile artık Rocky'den hoşlaşmamaya ve ona pusu kurmaya başladık. Çünkü anneannemin Rock'yi bizden daha çok sevmeye başlayacağından korkuyoruz. Başta mutlu giden bu arkadaşlığımızın yerini kıskançlık almaya başladı. Rocky'nin fırçalarına saldırdığım istasyonuna girip robot taklidi yaptığım bile oldu ama Rocky çoktan ailemizin bir parçası haline gelebilmiş bile. Yİne de benim ve kardeşim kadar asla sevilemeyeceksin Rocky buna asla izin vermeyeceksin. Hizmetçi olarak geldiğin bu evde asla bizden daha göz bebeği olmana izin vermeyeceğiz!!!

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
#işbirliği #reklam var mı kral

Top Bottom