Elimdeki telefon iPhone 12 pro olsa bile kılıfa 200 küsür bayılmamBir kılıfa 230 TL verilir mi?
Aha kılıfta bu arkadaşlar
Cidden soruyorum. Kılıf alcam hem şeffaf hem de böyle standı olsun dedim daha ucuzu yok. Amma derseniz ki çok o zmn 30 40 TL lik alrım standsız. (Tel samsung galaxy s20)
urun.n11.com
urun.n11.com
Şeffaf almak istiyorum ve standlıBence gerek yok 30-40 TL'ye şu tarz bir şey yeterli olur
Cep Telefonu Kılıfları - Kılıf Modelleri - n11
Cep Telefonu Kılıf ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Telefon Kılıf çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Samsung Galaxy S20 Kilif Niss Deri Görünümlü Silikon 414718545 - Unknown-Unknown / Nar Çiçegi Kirmizi-Sadece Kilif Unknown-Unknown / Nar Çiçegi Kirmizi-Sadece Kilif Fiyatları ve Özellikleri
Samsung Galaxy S20 Kilif Niss Deri Görünümlü Silikon 414718545 - Unknown-Unknown / Nar Çiçegi Kirmizi-Sadece Kilif Unknown-Unknown / Nar Çiçegi Kirmizi-Sadece Kilif en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Spigen'in diğer koruması yüksek kılıflarına verilir ama bu modele verilmez. 30-40 liraya aldığın kılıflada yere düşünce pert olur.Bir kılıfa 230 TL verilir mi?
Cidden soruyorum. Kılıf alcam hem şeffaf hem de böyle standı olsun dedim daha ucuzu yok. Amma derseniz ki çok o zmn 30 40 TL lik alrım standsız. (Tel samsung galaxy s20)
Brom sence bu şeffaf mı ya da öyle bir seçenek varda ben mi göremiyorumSpigen'in diğer koruması yüksek kılıflarına verilir ama bu modele verilmez. 30-40 liraya aldığın kılıflada yere düşünce pert olur.
Bunda da stand var.Spigen Samsung Galaxy S20 Kılıf Slim Armor Black - ACS00658 : Amazon.com.tr: Elektronik
Spigen Samsung Galaxy S20 Kılıf Slim Armor Black - ACS00658 : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Şeffaf değil Slim Armor Siyah Renk Modeli. Amazon.com.tr'de standsız olarak Spigen'in bu modeli var.Brom sence bu şeffaf mı ya da öyle bir seçenek varda ben mi göremiyorum
Sararma yapmadığı içim pahalıdır, eğer yapmazsa alınırBir kılıfa 230 TL verilir mi?
Samsung S8+ ım var kullandığım kılıf 15 tlBir kılıfa 230 TL verilir mi?