Bir kılıfa 230tl verilir mi?

Mast

80+
Reaksiyon skoru
76
Bir kılıfa 230 tl verilir mi?
Aha kılıfta bu arkadaşlar
Cidden soruyorum. Kılıf alcam hem şeffaf hem de böyle standı olsun dedim daha ucuzu yok. Amma derseniz ki çok o zmn 30 40 tl lik alrım standsız. (Tel samsung galaxy s20)

Ekler

• title-galaxy-s20-slim-armor-ess-02.jpg
    title-galaxy-s20-slim-armor-ess-02.jpg
    123.4 KB · Hit: 54
Almazdım.😳

Bir kılıfa 230 TL verilir mi?
Cidden soruyorum. Kılıf alcam hem şeffaf hem de böyle standı olsun dedim daha ucuzu yok. Amma derseniz ki çok o zmn 30 40 TL lik alrım standsız. (Tel samsung galaxy s20)
Elimdeki telefon iPhone 12 pro olsa bile kılıfa 200 küsür bayılmam

• Beğen
Reaksiyonlar: Mast
Bence gerek yok 30-40 TL'ye şu tarz bir şey yeterli olur

• Beğen
Şahsen vermezdim, max 50 lira verilir.

• Beğen
Bence gerek yok 30-40 TL'ye şu tarz bir şey yeterli olur
Şeffaf almak istiyorum ve standlı

Cidden soruyorum. Kılıf alcam hem şeffaf hem de böyle standı olsun dedim daha ucuzu yok. Amma derseniz ki çok o zmn 30 40 TL lik alrım standsız. (Tel samsung galaxy s20)
Spigen'in diğer koruması yüksek kılıflarına verilir ama bu modele verilmez. 30-40 liraya aldığın kılıflada yere düşünce pert olur.
Bunda da stand var.

Brom sence bu şeffaf mı ya da öyle bir seçenek varda ben mi göremiyorum
Şeffaf değil Slim Armor Siyah Renk Modeli. Amazon.com.tr'de standsız olarak Spigen'in bu modeli var.
Şeffaf olması önemli değilse Slim Armor Siyah öneririm. Koruması daha yüksek.
Spigen'in sitesi çok pahalı mümkünse oradan almayın. Spigen sitesinde 230 tl olan ürün amazon.com.tr'de 120 lira.

• Beğen
Sararma yapmadığı içim pahalıdır, eğer yapmazsa alınır

Samsung S8+ ım var kullandığım kılıf 15 tl

Geri