B760m.Pinler yamuldu lakin çalışıyor hocam mavi ekran falan da almıyorum.Performans çok düşük.2.ram taktığımda sistem görüntü vermiyor.usb portları sorunsuz çalışıyor.Hangi Chipstet ?
Pinler yamulduysa ya hiç çalışmaz yada çalışırsada bazı USB v.b. Portlar işlevsiz hale gelir. Pinler yamulunca aman aman performans düşüşü yaşandığını daha önce görmedim.
Performans düşükten kastınız nedir sistemi detaylj yazar mısınızB760m.Pinler yamuldu lakin çalışıyor hocam mavi ekran falan da almıyorum.Performans çok düşük.2.ram taktığımda sistem görüntü vermiyor.usb portları sorunsuz çalışıyor.
Sorunun anakarttan olduğunu biliyorum.Pinler yamulduktan sonra performans düşüşleri oldu.Sistemimde bir sorun yok.2.rami takamıyorum.konumu okuduysanız anlarsınız.tek ram kullanıyorum yani.bu da çok fazla performans düşüşü demek.fps dropları oluyor.Performans çok düşükPerformans düşükten kastınız nedir sistemi detaylj yazar mısınız
Yardımcı olamayacağım o zaman daha detaylı açıklayınSorunun anakarttan olduğunu biliyorum.Pinler yamulduktan sonra performans düşüşleri oldu.Sistemimde bir sorun yok.2.rami takamıyorum.konumu okuduysanız anlarsınız.tek ram kullanıyorum yani.bu da çok fazla performans düşüşü demek.fps dropları oluyor.Performans çok düşük
Adam öğrenmek istediği detayları sormuş cevap vermemişsin üstte bakarsan hangi detayları istediğini görürsünNasıl bir detay istiyorsunuz?Her şeyi açıkladım.Pini yamulmuş anakartı ne yapabilirim sorum bu.
Eğer kırılmadıysa düzeltilebilir kendin yapamıyorsan işin ehli birisine yaptırabilir sin hocamSon seri bir anakartım var pinlerin bir kısmı yamuldu.Daha alalı 1-2 ay oldu ve çalışıyor ama fps çok düşük ve 2. ram takılmıyor.Ne yapılabilirim?Anakart çöp mü?Garanti dışı kaldı ayrıca.
Sorunum sistem ile ilgili değil, anakart ile ilgili.Konum anakart ile ilgili.Sistem ile ilgili değil.Kısacası sorun anakartta.Anakartımın sorununuda detaylı bir şekilde açıkladım.Adam öğrenmek istediği detayları sormuş cevap vermemişsin üstte bakarsan hangi detayları istediğini görürsün
İşi bilen birini bulmak sorun.Şuan çalışıyor yine de ama dediğim gibi performans sorunu var.Eğer kırılmadıysa düzeltilebilir kendin yapamıyorsan işin ehli birisine yaptırabilir sin hocam
Fotoğraf atar mısınız rica etsem? Ona göre bir çözüm önerebiliriz.Son seri bir anakartım var pinlerin bir kısmı yamuldu.Daha alalı 1-2 ay oldu ve çalışıyor ama fps çok düşük ve 2. ram takılmıyor.Ne yapılabilirim?Anakart çöp mü?Garanti dışı kaldı ayrıca.
Ben abisiiym onun pinler böyleydi servis 1300 tl para istedi ve garanti dışı kaldı dediFotoğraf atar mısınız rica etsem? Ona göre bir çözüm önerebiliriz.
Soketi değiştirin sorun çözülsün ya da servise verin 1300 tl yi halletsinler yapacak bir şey yok ha birde soket değişmeden düzelirse ucuza hallolurBen abisiiym onun pinler böyleydi servis 1300 tl para istedi ve garanti dışı kaldı dedi
Alıntıyı görüntüle