öyle bir şey olduğunu sanmıyorum nede olsa aynı isim ve soyisme sahip binlerce kişi var net olmamakla birlikte tc numarasından buluyorlar herhalde podcast yapanlar bayağı bundan şikayet etmiştiöncelikle herkese iyi akşamlar diliyorum bir sorum var bir kişinin sadece isim ve soy ismi ile tüm bilgilerine nasıl erişiyorlar (örn: tel no anne adı baba adı vb)
panele erişim sağlayabilir miyim dsotum acaba yoksa özel izin mi lazımHocam yanlış bilmiyorsam panel var bu cc ile uğraşanlarda orda mernisden sızıntılar ile buluyuolar
Para ile satılıyor ancak bulaşmamanızı tavsiye ederim. Yasak ve takibe düşebilirsiniz.panele erişim sağlayabilir miyim dsotum acaba yoksa özel izin mi lazım
az önce şahit oldum bu olaya yaklaşık 10 dakika önceöyle bir şey olduğunu sanmıyorum nede olsa aynı isim ve soyisme sahip binlerce kişi var net olmamakla birlikte tc numarasından buluyorlar herhalde podcast yapanlar bayağı bundan şikayet etmişti
tamamdır teşekkür ederimPara ile satılıyor ancak bulaşmamanızı tavsiye ederim. Yasak ve takibe düşebilirsiniz.
bedava veren bile var hocam bunlarıPara ile satılıyor ancak bulaşmamanızı tavsiye ederim. Yasak ve takibe düşebilirsiniz.
ilgin..bedava veren bile var hocam bunları
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunlar çoluk çocuğun ellerinde geziyor maximum 15 yaşındalar
Bedava olanlar çok detaylı değil. Paralı olanlarda ÖSYM vesikalıklarına kadar var. Bu son gündeme gelen olaylardan sonra emniyetin operasyon çekeceğini düşünüyorum, bakalım.bedava veren bile var hocam bunları
zaten 14-15 yaşındaydı yapanbedava veren bile var hocam bunları
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunlar çoluk çocuğun ellerinde geziyor maximum 15 yaşındalar
ve yani ismimi söylediğim gibi anında buldu her bilgimi şok oldum telefon numarama kadarzaten 14-15 yaşındaydı yapan
Ah dışarda bi denk gelsem Hapse girmezler böyle bir suçta ama pc'leri falan hep alınır ailedende sağlam dayak.zaten 14-15 yaşındaydı yapan
sorma dışarda denk gelsem ağzını acamayacak cocuk 1-2 programla sanalda abilik yapıyor ona bitiyorum.ailesinin haberi olsa kim bilir ne yapacakAh dışarda bi denk gelsem Hapse girmezler böyle bir suçta ama pc'leri falan hep alınır ailedende sağlam dayak.