Neler Yeni

Panel nedir Nasıl kullanılır?

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,309
İsim
uwu
Soy ağacın ve tclerine ulaşabiliyor tüm ailene onun dışında bir şey yok

Ghhsstt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Barış Taşkın
e devlete giremezler, seni şizofren olarak gösteremezler, yeni bilgiler sızdırılmıyor, ayrıca TC ile kredi çekilemiyor. yani kısacası ilk önce araştır zaten 10 yaşındaki veletlerin oyun alanı max sipariş verin sms bomber atarlar.

kanka cidden internetin i'sini bilmiyorsun.

pass to cookie? HAHAHAHHAHAH maximum instagram hesabın çalınır onla.
Pass to cookie İle Gmailine erişirse Çoğu şeyi Yapabilir ama kredi konusuna gelicek olursak Çoğu bilgiyi edinebilir Kartı başka yöntemler ile patlatıyorlar fakat Çoğu bilgisine erişiyor ayrıca Sipariş ihbar gibi şeyleride belirttim bana İnternetten anlamıyor diyorsun da burda desem ihlal yer
Mesaj otomatik birleştirildi:

Soy ağacın ve tclerine ulaşabiliyor tüm ailene onun dışında bir şey yok
Telefon,sosyal medya hesapları,ipsi çoğu şeyede erişiyorlar birtek o değil ki

e devlete giremezler, seni şizofren olarak gösteremezler, yeni bilgiler sızdırılmıyor, ayrıca TC ile kredi çekilemiyor. yani kısacası ilk önce araştır zaten 10 yaşındaki veletlerin oyun alanı max sipariş verin sms bomber atarlar.

kanka cidden internetin i'sini bilmiyorsun.

pass to cookie? HAHAHAHHAHAH maximum instagram hesabın çalınır o
Bilgiler hala sızıyor Yeni datalar ekleniyor

çoğunlukla değil bu işleri tr kartlarına yapmazlar
panel dusundugun kadar özellikli değişl
Panelden yapılır demiyorum zaten ama Panelden çoğu bilgiye erişilebiliyor

Yaklaşık 2-3 sene önce Arkadaşım Discorddan atmıştı Girmiştim her şey vardı Ad soyad Sulale ve Telefon numaraları onun dışında pek bir şey hatırlamıyorum Daha sonradan araştırma yaptım Öyle öğrendim Şuan Daha fazla şey vardır muhtemelen

Panel Çok tehlikeli bir şey Eğer Size yapıldıysa Şikayet etmeniz gerekiyor korkarsanız hayatınızı karartırlar Fakat şöyle bir durum var yapan kişi 12-15 yaş aralığı ise 2-3 gün Uğraşıp bırakacaktır 16+ ise Çok kötü şeyler yapacaktır En iyisi şikayet

Son düzenleme:

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,321
İsim
Donald
Pass to cookie İle Gmailine erişirse Çoğu şeyi Yapabilir ama kredi konusuna gelicek olursak Çoğu bilgiyi edinebilir Kartı başka yöntemler ile patlatıyorlar fakat Çoğu bilgisine erişiyor ayrıca Sipariş ihbar gibi şeyleride belirttim bana İnternetten anlamıyor diyorsun da burda desem ihlal yer

Telefon,sosyal medya hesapları,ipsi çoğu şeyede erişiyorlar birtek o değil ki

Bilgiler hala sızıyor Yeni datalar ekleniyor

Panelden yapılır demiyorum zaten ama Panelden çoğu bilgiye erişilebiliyor

Yaklaşık 2-3 sene önce Arkadaşım Discorddan atmıştı Girmiştim her şey vardı Ad soyad Sulale ve Telefon numaraları onun dışında pek bir şey hatırlamıyorum Daha sonradan araştırma yaptım Öyle öğrendim Şuan Daha fazla şey vardır muhtemelen

Panel Çok tehlikeli bir şey Eğer Size yapıldıysa Şikayet etmeniz gerekiyor korkarsanız hayatınızı karartırlar Fakat şöyle bir durum var yapan kişi 12-15 yaş aralığı ise 2-3 gün Uğraşıp bırakacaktır 16+ ise Çok kötü şeyler yapacaktır En iyisi şikayet
kanka sen ne yaşadın? yaş kaç?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,303
Üyeler
161,262
Son üye
2urbo
Top Bottom