Neler Yeni

bir kişinin ismi ile tüm bilgilerine erişebilme

Rybton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ayberk Uğraş
50 milyon değil. Ölülerle birlikte 101 milyon, yani senin benim tüm vatandaşların. Bende üzülmüştüm ancak şuan kimse takmıyor, youtuberların şikayetide savcılıkta şuan. Bakalım ne sonuç çıkacak.
çok büyük bir açık ve bence şu an bunun üzerinde çalışıyorlardır büyük ihtimal bunları zaten devletten degilde 2. bir firma gibi yerlerden edinmiş olmaları daha yüksek

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
Hocam mernis gibi platformlarda (yanlış bilmiyorsam Ermeniler tarafından) bütün bilgilerimiz var buraya da isim soyisim doğum tarihi felan yazınca herşeyiniz çıkıyor. Takma ad kullanın
mernis yazınca içişleri bakanlığına ait çıkıyor :ROFLMAO:

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
okulda bile yapanlar var abi bu kadar kolay olmamalı

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
dostum kullanmıssın madem o kadar kolay mı bu program
Mesaj otomatik birleştirildi:

videosunu merak ettim atabilme sansın var mı acaba?
program değil , internet üzerinden eriştiğin gizli paneller var , googleda aratarak vs bulamazsın ben ve arkadaşlarım bu tarzlar işler ile uğraştığımız için ulaşmamız kolay . mernis sorgu panel olarak geçiyor.

Rybton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ayberk Uğraş
program değil , internet üzerinden eriştiğin gizli paneller var , googleda aratarak vs bulamazsın ben ve arkadaşlarım bu tarzlar işler ile uğraştığımız için ulaşmamız kolay . mernis sorgu panel olarak geçiyor.
internet sitesi şeklinde mi paneller yoksa dosya olarak indiriyor musunuz

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
internet sitesi şeklinde mi paneller yoksa dosya olarak indiriyor musunuz
internet sitesine giriyorsunuz panelin , üyeliğiniz ile giriş yapıp sorguluyorsunuz. Bilgiler tak diye çıkıyor zaten , vesikalık , eokul , soyağacı , aile , hastane gibi tüm bilgileri sorguyalayabiliyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

internet sitesine giriyorsunuz panelin , üyeliğiniz ile giriş yapıp sorguluyorsunuz. Bilgiler tak diye çıkıyor zaten , vesikalık , eokul , soyağacı , aile , hastane gibi tüm bilgileri sorguyalayabiliyorsunuz
Hatta arkadaşlarımın tc üzerinde kayıtlı fotolarına bakıp onlara atıp dalga geçiyordum :D

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
Veriler meyve tabağı artık. Benim ve ailemin bilgilerini de geçenlerde ifşaladıydı biri, ailemi falan aradı işte

Top Bottom