Neler Yeni

Bir kız başka bir kızla arkadaş olup olmamanı neden merak eder?

mumblibi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Abbas
Arkadaşlar iyi günler bir benim ismim x başrol kız y yardımcı karakter (kız) z y ile ben yeni tanıştık fazla muhabbetimiz yok arada sırada ortak bir yerde olmamız gerektiği için o yer ile ilgili konuştuk onun dışında 2 defa oturduk normal (normal derken okulla falan yani kişisel pek muhabbet olmadı) her neyse 2. Konuşmada ben znin adını geçirince y hemen Z ile yakın arkadaş mısınız dedi bir kız başka bir kızla olan arkadaşlığımızı neden sorgular (y ile z de benim gibi hepimiz ortak alan yüzünden tanışmış bireyleriz yani mecburi bir tanışma kimse daha önce arkadaş değildi birbiri ile)

Maykıl

80+ Silver
Z kim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ha merak edilen kisi

Arkadaşlar iyi günler bir benim ismim x başrol kız y yardımcı karakter (kız) z y ile ben yeni tanıştık fazla muhabbetimiz yok arada sırada ortak bir yerde olmamız gerektiği için o yer ile ilgili konuştuk onun dışında 2 defa oturduk normal (normal derken okulla falan yani kişisel pek muhabbet olmadı) her neyse 2. Konuşmada ben znin adını geçirince y hemen Z ile yakın arkadaş mısınız dedi bir kız başka bir kızla olan arkadaşlığımızı neden sorgular (y ile z de benim gibi hepimiz ortak alan yüzünden tanışmış bireyleriz yani mecburi bir tanışma kimse daha önce arkadaş değildi birbiri ile)
Sana asik oldugunu dusunuyosan bence degil cunku hemen soramaz diye dusunuyorum bence yakin bir kiz arkadasin merak edip sorabilir ama y ile yeni tanistiysanda cok sacma geldi bana

Rulep

80+ Gold
Burdan bir şey çıkmaz sorabilir yani o da Z yi tanıdığı için sormuştur

mumblibi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Abbas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Z kim

Ha merak edilen kisi

Sana asik oldugunu dusunuyosan bence degil cunku hemen soramaz diye dusunuyorum bence yakin bir kiz arkadasin merak edip sorabilir ama y ile yeni tanistiysanda cok sacma geldi bana
Anladım çok teşekkür ederim

Evet böyle düşündüğüm için o tür muhabbete girerek rahatsız etmek istemiyorum onu

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,596
İsim
Memati Baş
merak etmiştir birde isim uydur bir şey yap kafa basmıyor

mumblibi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Abbas
Bu soruyu sorarak ufaktan da olsa Bir şeyler hissediyorsun gibi geldi. Muhabbetini ilerletmelisin bence
Evet bu soruyu hoşlandığım için sordum onuda rahatsız etmek istemiyorum eğer basit bir şey ise hoşlandığı zaman kişi en ufak şeye bile çok fazla anlam yükleyebiliyor tarafsız ve dışarıdan olan bir yorum daha sağlıklı olur gibi geldi

Bu soruyu sorarak ufaktan da olsa Bir şeyler hissediyorsun gibi geldi. Muhabbetini ilerletmelisin bence
Birde ilerletecek zamanım yok artık 2 hafta sonra mezun oluyor bölümden şuan bitirme çalışması ile falan meşgul

Son düzenleme:
Top Bottom