E0q1NoX
80+
- Reaksiyon skoru
- 95
nasıl yani ona attığın takip isteğini kabul etmiyor muUsta zaten isteklerimi kabul etmiyor
nasıl yani ona attığın takip isteğini kabul etmiyor muUsta zaten isteklerimi kabul etmiyor
başkan sana olayı daha detaylı anlatayım bu kızın birde ikizi var çift yumurta ikizi biz arkadaşla anlaştık birine o birine ben yazicaktim neyse belli bir süre geçti arkadaşım ilk yazdı kız baya tersledi ve onun işi yattı ben yazdığımda fena gitmedi ama bı anda konuşmayı kestik. Ben baya sinirlendim rüyalarıma falan giriyordu gecenin bı vakti inanılmaz güzel bir rüyadan uyanıp sinirden elimi kirdigimi hatırlıyorum. Sonra kızla düşman gibi bir şey olduk anlayacağın baya sıkıntı durum.Dostum tip fizik vs varsa direkt yazmaya girme işte ne kadar sana ters de oluyorsa arkadaslariyla daha once kavga etmediysen git yakin takilmaya basla arkadaslarina biraz sosyal bir kisiligin varsa bu daha kolay olacak. Arkadaslariyla yakinlasinca kizla konusmaya basla ufak ufak iltifatlar et flortles iste cilve yap vs eger daha once sevgilin olduysa hepsinin nasil olacagini bilirsin sonra iste bire bir bulusmaya cagir kahve icmeye adini koymak istiyorsan iste acik acik konus adini koyamam diyorsan flortles yine bire birken daha rahat flortlesebilirsin zaten adini koymasan da birkac bulusma sonra kiz seni begendiyse sen yazmasan da o sana yazar. İlk adimlari sen at bulusmaya cagirinca iste ilk basta saril ayrilirken de yanqktan opup gondermek noktasina gel bence ama bunlar hep yaptikca ogrenilen seyler batirirsan cok sorun etme kiz da seni begeniyorsa umursayacagi seyler olmaz
malesef geçmişte yaşanmış şeylerden dolayinasıl yani ona attığın takip isteğini kabul etmiyor mu
kanka boksörüm zaten kız aklıma geldiğinde kendimi salonda buluyorum.Knk ya açıl ya unut unutamıyorum diyorsan gym git 3 ayda unutursun gym gidince gelen öz güven ile başka kıza açılın ve unuttunuz tebrikler
Açıl ölmezsin açılırsan bir ihtimal ölürsünbaşkan sana olayı daha detaylı anlatayım bu kızın birde ikizi var çift yumurta ikizi biz arkadaşla anlaştık birine o birine ben yazicaktim neyse belli bir süre geçti arkadaşım ilk yazdı kız baya tersledi ve onun işi yattı ben yazdığımda fena gitmedi ama bı anda konuşmayı kestik. Ben baya sinirlendim rüyalarıma falan giriyordu gecenin bı vakti inanılmaz güzel bir rüyadan uyanıp sinirden elimi kirdigimi hatırlıyorum. Sonra kızla düşman gibi bir şey olduk anlayacağın baya sıkıntı durum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
malesef geçmişte yaşanmış şeylerden dolayi
kanka boksörüm zaten kız aklıma geldiğinde kendimi salonda buluyorum.
Dediğin şeyler çok doğru şeyler psikolojiyle çokça ilgilendim ama bu sefer beynim beni dinlemiyor kızlada olaylardan dolayı takiplesmiyoruzbüyük ihtimalle o kızı elde edersen şuanki kadar takıntılı olmayacaksın fakat instagramdan falan takipleşiyorsan git dinlediği grupları izlediği filmleri dizileri bul spotify hesabı varsa ordaki şarkıları paylaş instagramda notlar falan çok belli etmeden bide kızı çok çok istiyormuş gibi davranma soğukkanlı ol okulda gözüne girmeye çalış güvendiğin bir arkadaşın varsa onlada anlaş bazı konularda falan her türlü olabilecek bir iş
banada aynısı olmuştu bir kızla çok iyi arkadaştım ondan hoşlandığımı düşünmüş hatta gitmiş arkadaşlarına demiş benden hoşlanıyor falan diye ortada öyle bir şey yokken sonrasında haberim yokken 2 3 defa yazdım soğuk soğuk konuştuğunu görünce bir daha da yazmadım o günden sonra bizde düşman olduk baya baya tersliyorduk birbirimizi okulda yazın öğrendim durumu güle güle dalga geçtim çokbaşkan sana olayı daha detaylı anlatayım bu kızın birde ikizi var çift yumurta ikizi biz arkadaşla anlaştık birine o birine ben yazicaktim neyse belli bir süre geçti arkadaşım ilk yazdı kız baya tersledi ve onun işi yattı ben yazdığımda fena gitmedi ama bı anda konuşmayı kestik. Ben baya sinirlendim rüyalarıma falan giriyordu gecenin bı vakti inanılmaz güzel bir rüyadan uyanıp sinirden elimi kirdigimi hatırlıyorum. Sonra kızla düşman gibi bir şey olduk anlayacağın baya sıkıntı durum.
banada aynısı olmuştu bir kızla çok iyi arkadaştım ondan hoşlandığımı düşünmüş hatta gitmiş arkadaşlarına demiş benden hoşlanıyor falan diye ortada öyle bir şey yokken sonrasında haberim yokken 2 3 defa yazdım soğuk soğuk konuştuğunu görünce bir daha da yazmadım o günden sonra bizde düşman olduk baya baya tersliyorduk birbirimizi okulda yazın öğrendim durumu güle güle dalga geçtim çok
zaten şuan okullar açık olmadığından dolayı işin oldukça zor daha okulların açılmasına 2 aya yakın varken gidip vücudunu geliştirirsen falan filan yaparsan daha fazla şansın olacaktırDediğin şeyler çok doğru şeyler psikolojiyle çokça ilgilendim ama bu sefer beynim beni dinlemiyor kızlada olaylardan dolayı takiplesmiyoruz
zaten çoğunlukla bunu yaparak aklımdan atıyorum neyse hayırlısı yardımın için teşekkürlerzaten şuan okullar açık olmadığından dolayı işin oldukça zor daha okulların açılmasına 2 aya yakın varken gidip vücudunu geliştirirsen falan filan yaparsan daha fazla şansın olacaktır
eeeee en büyük aşklar kavgayla başlarmış zaten birisiyle yakınlaşmanın ilk adımı bakışmaktır aynı sınıftaysan derste ona bak ama yani keser gibi o baktığı zaman sen kafanı çevir oda anlasın biraz bu aşklar gerçektende türk dizilerindeki gibi onunda sana bakmasını izlemesini sağla onun olduğu ortamda biraz dik duruşlu ol varlığını belli etbende içten içten aşık olmama rağmen kızla dalga geçtim amkhdksqmhaka
Saygılar...Açıl ölmezsin açılırsan bir ihtimal ölürsün
Açılmazsan her gün ölürsün
unut gıtsınBen bir lise öğrencisiyim ve 1 yıldır bir kıza takıntılı yaşıyorum. Takıntı diyorum ama irademe sahip çıktığım için ve gururuma yediremediğimden bu olayı kıza şuana kadar çaktırmadim. Sadece kıza bir kere sosyal medyadan yazmıştım ve zaten o sohbette hemen bitmişti. Ama sizden yardım istiyorum çünkü kızı gerçekten kendime layık görüyorum. Sizce ne yapmalıyım bu takıntı beni yiyip bitiricek.(Not: Tip, fizik vs... bunlar sıkıntı değil hepsi idareli şekilde var bende)
Dostum yazsana bir daha ghostlamış seni ama sen seviyorsan yaz. Sınav senesi filansa ilişki istemeyebilir bunu hoş karşıla ama kız üniversiteye giderse ellerinden uçup gider söyliyim sanabaşkan sana olayı daha detaylı anlatayım bu kızın birde ikizi var çift yumurta ikizi biz arkadaşla anlaştık birine o birine ben yazicaktim neyse belli bir süre geçti arkadaşım ilk yazdı kız baya tersledi ve onun işi yattı ben yazdığımda fena gitmedi ama bı anda konuşmayı kestik. Ben baya sinirlendim rüyalarıma falan giriyordu gecenin bı vakti inanılmaz güzel bir rüyadan uyanıp sinirden elimi kirdigimi hatırlıyorum. Sonra kızla düşman gibi bir şey olduk anlayacağın baya sıkıntı durum.