Neler Yeni

Bir kızın sizinle birlikteyken başka bir erkeği övmesi sizce doğrumu?

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
Utku Şeref
Bu öyle değildi bu çocuk çok elit güzel gezilir bununla tatil yapılır tarzı şeylerden bahsediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

:D
kanka o zaman hadi sen onunla tatile git diyip yol vereceksin, senin icin en iyisi bu olur sen bu iliskide konustugu tek kisi sen degilsindir emin ol

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,967
İsim
Selim
Arkadaşlar merhabalar şimdi şöyle düşünün bir sevgiliniz var ve başka bir erkeğe kendi kız arkadaşına o erkeği övmesi doğru bir davranış mı sizce?
Benin yanimda da övüyor nişanlım makara geçiyoruz ve normal bir şey çünkü iyi biliyorum aldatmayacagini ve makara geçtiğini 👍 hatta bazen kızların fiziklerini överim gülerek biraz kolumu ısırır ve normal yolumuza devam ederiz tabi benim kız asyalı şimdi türk kızlarını bilemeyeceğim çünkü kafa yapısı olarak Türk kızı ile asyalı kız arasında uçurum var 👍

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
İsmi ismi.
Gerçekten nasıl övüldüğüne bağlı. Eğer şu kişi çok entelektüel, temiz, saygılı biri tarzı sözlerden kıskançlık duyacaksan o kıskanan kişinin sorunu. Ama yakışıklı vb. şeyler ve fazla övmek sıkıntı olabilir.

fruko.gzz

80+ Silver
Arkadaşlar durum şöyleki bir discord sunucusu var kendi yakın kız arkadaşının orada işte bir sürü erkek var ve bu övdüğü çocuk, kendi arkadaşı ve kendisi sürekli akşama kadar konuşuyorlar hatta benden fazla konuşuyor ben sese çağırınca sıkılıyorum senleyken diyip oraya gidiyor vs... Şeyler zaten ayrıldık ama şimdide onun yanına taşınma tarzı şeylerden bahsettiğini duydum

buff

80+
Ne kadar övdüğüne göre değişir. O kıza o erkeği ayarlamak için övüyorsa burada amaç erkeği övmek değil kız arkadaşına o erkeği yapmaktır. Ama sohbet ortamında benim yanımda kendi kız arkadaşıyla konuşurken başka bir erkeği abartarak övüyorsa kırıcı, biraz daha abartıyorsa yapılmaması gerekendir.

fruko.gzz

80+ Silver
Ne kadar övdüğüne göre değişir. O kıza o erkeği ayarlamak için övüyorsa burada amaç erkeği övmek değil kız arkadaşına o erkeği yapmaktır. Ama sohbet ortamında benim yanımda kendi kız arkadaşıyla konuşurken başka bir erkeği abartarak övüyorsa kırıcı, biraz daha abartıyorsa yapılmaması gerekendir.
Yok ayarlamak için övmüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
KAAN ŞAHİN
Şöyle ki övdüğü kişi sanalda bir erkek ve kendi kız arkadaşına söylüyor bunu söylediği şeyde şu; çok elit bir erkek müze falan gezerim onunla hımm aileside saygın benimkisi gibiler tarzı şeyler söylenmiş
Bu tarz övmeler tabi ki doğru değil zaten bu tarz övme oluyorsa da o kız senin değil . Hatta daha iyi olmuş, kurtulmuşsun.

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Arkadaşlar merhabalar şimdi şöyle düşünün bir sevgiliniz var ve başka bir erkeğe kendi kız arkadaşına o erkeği övmesi doğru bir davranış mı sizce?
aynı şeyi sende yap tepkisini ölç dozunu kaçırma fazla tepki verirse yol ver

fruko.gzz

80+ Silver
Ayrıldık zaten de kendi arkadaşıyla olan konuşmalarını gördüm neredeyse hep o çocuktan bahsediyor hala ve bu bana koyuyor

Bu tarz övmeler tabi ki doğru değil zaten bu tarz övme oluyorsa da o kız senin değil . Hatta daha iyi olmuş, kurtulmuşsun.
kanka o zaman hadi sen onunla tatile git diyip yol vereceksin, senin icin en iyisi bu olur sen bu iliskide konustugu tek kisi sen degilsindir emin ol
Ama çok öfke dolu içim atamıyorum bir türlü acayip bir kin ve boşluk var

dedem bekar adama kari bosamak kolay derdi. Kiz abartmadigi surece ortada bir sorun goremiyorum herkes der guzel veya yakisikli birini gordugunde boyle seyler.
Normal de bu söylediğine çok güzel bir cevap verirdim ama ceza yerim o yüzden boşver dostum sen. Ora da ki boşarım lafının kinaye olduğunu anlayacak kapasiteye sahip değilsin.

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Ayrıldık zaten de kendi arkadaşıyla olan konuşmalarını gördüm neredeyse hep o çocuktan bahsediyor hala ve bu bana koyuyor

Ama çok öfke dolu içim atamıyorum bir türlü acayip bir kin ve boşluk var
ayrılman daha iyi olmuş belkide seni aldatıyodu daha çok yazarsam uyarı yerim

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
Utku Şeref
Normal de bu söylediğine çok güzel bir cevap verirdim ama ceza yerim o yüzden boşver dostum sen. Ora da ki boşarım lafının kinaye olduğunu anlayacak kapasiteye sahip değilsin.
?? sana agresif birsey yazmadim istedigin cevabi verebilirsin seviyeni belli ediyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,803
Üyeler
168,354
Son üye
washed
Top Bottom