Neler Yeni

Bir kızla nasıl konuşulur?

TRHAMSTER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
HAMSTER TR
Cümleten selamlar arkadaşlar gerçekten komik bir konu ama bir kıza yaklaşamıyorum çok çekiniyorum onun üstüne yüzüne de bakamıyorum. Yanı kısaca kızlardan korkuyorum da denebilir. Çok ağır bir çekingenlik var kızlara dahi yaklaşamıyorum korkuyorum. Yoldan geçen bir kız benim yolumun önünde olsa bile sağa sola bakıp geçiyorum yolu. Bu korkuyu nasıl yenebilirim?

Kadir güzelkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Kadir
Cümleten selamlar arkadaşlar gerçekten komik bir konu ama bir kıza yaklaşamıyorum çok çekiniyorum onun üstüne yüzüne de bakamıyorum. Yanı kısaca kızlardan korkuyorum da denebilir. Çok ağır bir çekingenlik var kızlara dahi yaklaşamıyorum korkuyorum. Yoldan geçen bir kız benim yolumun önünde olsa bile sağa sola bakıp geçiyorum yolu. Bu korkuyu nasıl yenebilirim?
Konuşulmuyor knk ben denedim

Zexius

80+ Bronze
Valla dayı aynı sorundan bende mi var, yoksa bizim kızlarda mı bir ego var onu bilemem ama, bizim dershane başlayalı 2 hafta oldu sesleniyorum, yazıyorum konuşmayı deniyorum felan ama kendilerini bir ilah zannetmeler falan sen konuşamıyor değilsin karşında ki kız ayı. Ondandır genel olarak çoğu türk kızı böyle. tek tük insan kendini ilah zannetmeyen tr kızları oluyor onlarıda bulan evleniyor zaten. Ben daha bulamadım, bulursamda haber ederim. :D

TRHAMSTER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
HAMSTER TR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla dayı aynı sorundan bende mi var, yoksa bizim kızlarda mı bir ego var onu bilemem ama, bizim dershane başlayalı 2 hafta oldu sesleniyorum, yazıyorum konuşmayı deniyorum felan ama kendilerini bir ilah zannetmeler falan sen konuşamıyor değilsin karşında ki kız ayı. Ondandır genel olarak çoğu türk kızı böyle. tek tük insan kendini ilah zannetmeyen tr kızları oluyor onlarıda bulan evleniyor zaten. Ben daha bulamadım, bulursamda haber ederim. :D
İşte bendeki sorun tanışmak değil çok ağır bir çekingenlik var yanlar8na yaklaşanıyorum o derece bir şey bana bakmasınlar ama en azından özgüvenim olsun korkmuyum

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,307
İsim
Donald
kız ne?

Dahası  
Reaksiyon skoru
890
İsim
Talha Açıkgöz
onlar ilah değil senden hiçbir farkı olmayan canlılar
Mesaj otomatik birleştirildi:

(orta8den beri sabah akşam stalkladığım 2 sene önce kullandığı spotify hesabı güncel olarak kullandığı spotify hesabı sevgilisinin instagramı sevgilisinin privi ve sanal ortamda bulunmayan 100lerce fotosu elimde olan bir kadın... babası ile takipleşiyorum çalıştığı yeri biliyorum... nereli olduklarını,nerede yaşadıklarını,ailede kaç birey olduğunu biliyorum ama o beni daha ilk kez canlı canlı gördü birkaç kez gördüm okulda ama müsait değildi yanına gitmeyi istemedim sonra o beni gördü el salladı neyse gittim yanına selamlaştık nasılsın iyisin felan işte sonra lgsden kaç puan alarak buraya geldiğini sordum 463 dedi sen? diye sordu 461 dedim. KOYMUŞUM dedi anlamıştım o zaman bunların da insan olduğunu...) xd

Son düzenleme:

Wersty

80+
onlar ilah değil senden hiçbir farkı olmayan canlılar
Mesaj otomatik birleştirildi:

(orta8den beri sabah akşam stalkladığım 2 sene önce kullandığı spotify hesabı güncel olarak kullandığı spotify hesabı sevgilisinin instagramı sevgilisinin privi ve sanal ortamda bulunmayan 100lerce fotosu elimde olan bir kadın... babası ile takipleşiyorum çalıştığı yeri biliyorum... nereli olduklarını,nerede yaşadıklarını,ailede kaç birey olduğunu biliyorum ama o beni daha ilk kez canlı canlı gördü birkaç kez gördüm okulda ama müsait değildi yanına gitmeyi istemedim sonra o beni gördü el salladı neyse gittim yanına selamlaştık nasılsın iyisin felan işte sonra lgsden kaç puan alarak buraya geldiğini sordum 463 dedi sen? diye sordu 461 dedim. KOYMUŞUM dedi anlamıştım o zaman bunların da insan olduğunu...) xd
olum sen tacizci misin? sen joe goldberg mısın?

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Bende konuşamıyorum ama 3senelik platoniğim ile konuşmayı düşünüyorum bana dua edin

Vesselam

80+ Bronze
Kızı mızı boşverin gençler önce bir kendinize odaklanın kendi gelisiminizi sağlayın. Özgüveniniz otursun. Spora gidin, sosyallesin. Ondan sonra yavaş yavaş ceviz kırmaya başlarsınız 😊 düşündüğünüz kadar zor değil bu işler ama daha kendinize olan güveniniz oturmadığı için size zormuş gibi geliyor.

Kara*

80+ Silver
indir.jpeg
selam bayan nasılım de😉

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,459
İsim
Sarp Yılmaz
Valla kardeşim 1 haftadan fazladır kıza istek atacağım instagram'dan hala daha attığım yok,korkuyor muyum yok ama işte olumsuz düşünceler vs affedersin şey gibi kaldım kaç gündür. uzun lafın kısası yapamıyorsan zordur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,019
Üyeler
160,333
Son üye
klon3
Top Bottom