Neler Yeni

Bir kızla nasıl tanışılır.

Sagittarius

80+ Silver
Başlıktaki gibi ben ona bakiyim o bana bakiyo uzaktan ama şu varki tek kelime diyalog yok ne dicem sorun o kafa yiyorum sonra o bakınca ben telefonu çıkarıp biseyler yapiyomus gibi yapıyorum ne yapmalıyım nasi tanışacam bende kötü aliskanlik olarak sigara var bıraktım bırakacam onu biliyorsunuz sigara içmek kilo aldırirmi isimli konudan ama bırakacam ne yapacam nasıl tanışacam ama şu var bende tip yok bu imkansız gibi oldu şuan bu yazıyı 1 DK de yazdım

PenguReis

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
PenguLand Reisi
Başlıktaki gibi ben ona bakiyim o bana bakiyo uzaktan ama şu varki tek kelime diyalog yok ne dicem sorun o kafa yiyorum sonra o bakınca ben telefonu çıkarıp biseyler yapiyomus gibi yapıyorum ne yapmalıyım nasi tanışacam bende kötü aliskanlik olarak sigara var bıraktım bırakacam onu biliyorsunuz sigara içmek kilo aldırirmi isimli konudan ama bırakacam ne yapacam nasıl tanışacam ama şu var bende tip yok bu imkansız gibi oldu şuan bu yazıyı 1 DK de yazdım
Şu mahkemelerdeki hakimin önünde yazı yazan erkek/kadınlardan olun bari hocam işin var diye daha kolay tanışırsın :D

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
Ahmet Tulumcu
selam bebek çakal ben hola

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Bir sap daha doğmasın.
Arkadaşa nasıl konuşulacağını öğretin bizim gibi sap olmasın.
Çünkü biz
1629157599810.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,717
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom