Bir Klima Bütün Eve Yeter mi ?

Alıntıyı görüntüle
Kırmızı yere kapı ya da hava sıcaklığını yalıtacak herhangi bir önlem, yeşil yıldızın oraya koyulacak dış üniteden de iki tarafa boru çekilip iki mavi yuvarlak olan yere yakın yerlere 12 binlik birer klima olabilir.
Hocam detaylı anlatım için çok teşekkür ederim. Açıkçası bende sizin gibi düşünüyorum. Salonda pencere var mutfağa açılan bir pencere. Oradan da mutfağa gideceğini düşünüyorum bu sayede her yere gidebilecek çok teşekkür ederim tekrardan hocam.

Hocam amaç her odaya gitmesi. O zaman bu mümkün değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam o zaman 2 klima takılacak biri salona diğeri de diğer koridora yani 4 metrelik koridora. O zaman her oda soğur gibime geliyor ne dersiniz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam her odanın kapısı açık kalacak :) yanıyoruz burada
Bir kücük bir büyük klima yeter o zaman

Arkadaşlar selamlar yardımınıza ihtiyacım var. Aşağıda üstün körü çizdiğim bir kroki var. Evimiz İstanbul/Beylikdüzün'de ne yazık ki güney cephe. Sıcaktan bunaldık artık lakin burada klima kültürü pek yok. Ayrıca her yere motor takılamıyor yasak. Krokide belirttiğim bilgiler mevcut. Şimdi arkadaşlar Daikin'den arkadaşlar geldi. YEŞİL yıldızla belirttiğim yere yani koridordaki pencerenin üstüne 18lik klimanın yeteceğini. Her yere ulaşabileceğini söyledi. Eviniz küçük dedi. Üfleme salona doğru olacak. Koridor noktasında kapı mevcut değildir. Koridorun birleştiği L noktasında kemer mevcuttur. Önceden kapı vardı sonra kaldırdık orayı. Balkon yok. Balkon ile mutfağı birleştirdik. Siz ne dersiniz arkadaşlar. 2 klimamı yoksa gerçekten de tek yeter mi ?
Hocam Arçelik marka var bende 3+1 evde biri evin bir tarafında ötekisi diğer tarafında 2 çıkışlı valla 3 saatte anca etki ediyor tüm eve ve bahsettiğim klima büyük kutu gibi evin dışına takılanlardan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,692
Üyeler
188,148
Son üye
sunia
Geri