oyun oynanmaz bluetooth illaki gecikme yaparHocam bunlar yerine buds fe gibi bir şey alsam olur mu? ses kasmak önemli değil, sesler aşırı geç gelip rahatsızlık veriri mi? birde bataryası yeter mi
Peki Barracuda x 2022 alınır mı? pembesi 2900e düşmüş. Sonuçta kimse görmeyecek evde pembe pembe gezeriz. Sizce olur mu?oyun oynanmaz bluetooth illaki gecikme yapar
Hocam oyun oynamicam diyon bence onlara hic gerek yok ileride pembe diye pisman olursun bence fiyatı iyimis amaPeki Barracuda x 2022 alınır mı? pembesi 2900e düşmüş. Sonuçta kimse görmeyecek evde pembe pembe gezeriz. Sizce olur mu?
hocam yani aman aman fark aramıyorsanız aralarında 2katına deyecek bir fark yokPeki Barracuda x 2022 alınır mı? pembesi 2900e düşmüş. Sonuçta kimse görmeyecek evde pembe pembe gezeriz. Sizce olur mu?
oyun oynayacağım ama profesyonel değil, barracudaların kırılma sorunu dışı sorununu duymadım ve neden pembe pişman etsin? Pembe ama 600tl daha ucuzHocam oyun oynamicam diyon bence onlara hic gerek yok ileride pembe diye pisman olursun bence fiyatı iyimis ama
Öyle bakarsak gamepowerın tüm kulaklıklardan daha iyi, eskiden bende öyle düşünüyordum.hatta db olarak h7 daha iyi
hocam karar sizin ama bence 2 kati fiyat verilcek bir fark yok kulaklıklar arasındaÖyle bakarsak gamepowerın tüm kulaklıklardan daha iyi, eskiden bende öyle düşünüyordum.
kanka odanı dizmek istersin siyah set yapmak istersin beyaz set yapmak istersin o zaman öyle oluroyun oynayacağım ama profesyonel değil, barracudaların kırılma sorunu dışı sorununu duymadım ve neden pembe pişman etsin? Pembe ama 600tl daha ucuz
hayatımda hiç bir zaman set siyah olsun, oda siyah olsun, üstüm beyaz, altım beyaz olsun öyle birşeyim olmadı. Tek derdim iş görmesikanka odanı dizmek istersin siyah set yapmak istersin beyaz set yapmak istersin o zaman öyle olur