Neler Yeni

Bir laptop incelemesinde görmeyi beklediğiniz şeyler nelerdir?

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
Arkadaşlar bir laptop incelemesi cekmeyi planlıyorum sizce bu video içinde ne tarz şeyler olmalı hangi görüntülere öncelik vermeliyim ?

RAM SLOTU SAYILARI SSD ARKA KASA GİBİ ŞEYLER HARİCİ NE BEKLERSİNİZ ÖZELLİKLE ?

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Kaan
Kesinlikle kasanın içi,anakartı göstermek büyük bir ayrıcalık olur çoğu kişi buna cesaret edemiyor,cihazın slotları nedir yerleşimi nasıldır fanları nasıldır hiçbirini göremiyoruz.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ram slotu sayısı
Maks eklenebilecek ram
Ramin lehimli olup olmadığı
M2 veya sata ssd yuvalarının sayısı
Kesinlikle kasanın içi,anakartı göstermek büyük bir ayrıcalık olur çoğu kişi buna cesaret edemiyor,cihazın slotları nedir yerleşimi nasıldır fanları nasıldır hiçbirini göremiyoruz.
Tamamdır hocalarım kasanın içine ve fanlarını dikkatle çekip paylaşmaya özen gostericem yakında tüm forumlar ve diğer uygulamalarda olucaktir başka bir tavsiyeniz bulunuyorsa bunlarıda soyleyebilirsiniz

klavye renklerinin excalibur da ki gibi geçişli olması beni cezbeder

.RBO.

80+ Silver
1 kasa içi(kesin olarak bakır boruların gösteilmesi m2 lerin ve ramlerin borulara konumu) pcb kalitesinede değinirseniz güzel olur
2 işlemci ekran kartına darbogaz yapıp yapmadığı her türlü oyunda
3 ekran kartı tam in yetip yetmediği
4 laptop yazılımı
5 ekran kalitesi nit sRGB ms hz seviyesi
6 Laptop ram kalitesi

nousfurkan

80+ Bronze
Ekran kartı watti ben ilk defa Abdullah abi den gördüm ..
Klavye RGB vs ozelligi ekran özellikleri ips hz si vs .. ekran boyutu ram SSD slotu maks değerleri SSD yazma okuma değerleri anakart nesili fiziksel olarakta kasa içi yerleşim olabilir soğutucu alırken içini bilmek alacagin sogutucuya karar vermeyi sağlayabilir diye düşünüyorum. Yazılımsal bilgin varsa ekleyebilirsin. Kasanın hangi maddeden yapıldığı yani plastik mi yoksa alaşım mi vs fan yerleri soğutması vs gibi gibi

Top Bottom