Neler Yeni

bir makaleyi türkçeye çevirip videoya çevirsem telif yer miyim?

Restorgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yusuf
bu siteden makaleyi cevirip kendimce yazıp videoya çevirsem telif yer miym? direk kopyala yapıştır değil sadece başlığı ve içerikteki konu başlıklarını alacagım ve kendımce hikayeleştireceğim 1-2 baska konu baslıgı ekleyecegim. bundan telif yer miyim? (daha çok kişi görür diye 2. bir konu daha açtım(dün attım))

Balkız

80+ Gold
En İyi Cevap
5
bu siteden makaleyi cevirip kendimce yazıp videoya çevirsem telif yer miym? direk kopyala yapıştır değil sadece başlığı ve içerikteki konu başlıklarını alacagım ve kendımce hikayeleştireceğim 1-2 baska konu baslıgı ekleyecegim. bundan telif yer miyim? (daha çok kişi görür diye 2. bir konu daha açtım(dün attım))
Enis hocam böyle eski hikayeleri falan anlatacaksa videoda, internetten oradan buradan buluyor. Türkçe'ye çeviriyor. Videoda anlatıyor.
Bilmiyorum telif yer misin yemez misin.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Universitede bunun cezasi buyuk :)
Turnitim programina yukleyip benzerlik %10 dan fazla cikarsa kabul edilmiyo makalen.Asistan vs isen universitede cezalari daha da fazla.
Fakat videoda bunun hakkinda konusmayacak misiniz ? Yanlis mi anladim?
O makaleler okunmak icin bilgi almaj icin yazilmis.Bu nedenle o bilgileri istediginiz gibi videoda aciklayabilirsiniz.

Restorgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Universitede bunun cezasi buyuk :)
Turnitim programina yukleyip benzerlik %10 dan fazla cikarsa kabul edilmiyo makalen.Asistan vs isen universitede cezalari daha da fazla.
Fakat videoda bunun hakkinda konusmayacak misiniz ? Yanlis mi anladim?
O makaleler okunmak icin bilgi almaj icin yazilmis.Bu nedenle o bilgileri istediginiz gibi videoda aciklayabilirsiniz.
YouTube için video yapacağım hocam.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
YouTube için video yapacağım hocam.
O zaman hicbir sorun olmayacaktir.Baris ozcan gibi kanallar da bu bilgileri kendi kafalarindan uydurmuyorlar.Yani herkes makalelerden yardim aliyor aksi takdirde bilgi paylasilamaz.Oradaki bilgileri rahatlikla aciklayabilirsiniz kendi cumelelerinizi katarsaniz daha da guzel olur.

Restorgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman hicbir sorun olmayacaktir.Baris ozcan gibi kanallar da bu bilgileri kendi kafalarindan uydurmuyorlar.Yani herkes makalelerden yardim aliyor aksi takdirde bilgi paylasilamaz.Oradaki bilgileri rahatlikla aciklayabilirsiniz kendi cumelelerinizi katarsaniz daha da guzel olur.
Cevabınız için teşekkürler.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Cevabınız için teşekkürler.
Ne demek hatta simdi hatirladim bakin ege fitness’i biliyorsaniz ( :) ) o da bircok videosunda makalelerle konusuyor hatta aciklama kismina da linklerini birakiyordu bayagi fazla videosunda yapiyor bunu. Isterseniz videolardan birini bulup atabilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,647
Üyeler
168,471
Son üye
batuhanckmk
Top Bottom