IPS panel daha canlı ve doğru renk verir, VA panel daha doğru siyah verir. IPS panelde siyahlar gri gibi olur.bir monitör va panel diğeri ıps panel ama renk sayısı her ikisininde 16.7 milyon hangisi daha iyi renk verir
biri ıps bir va ama renk sayıları aynıModel nedir
renk sayısı fark etmiyo yaniIPS panel daha canlı ve doğru renk verir, VA panel daha doğru siyah verir. IPS panelde siyahlar gri gibi olur.
Renk sayıları aynı olması yeterli değil birçok etmen bulunuyor. mag274qrf-qd daha iyi renk verir fakat o kadar para vermenize gerek yok.
biri ıps bir va ama renk sayıları aynı
Panel teknolojisi ile alakalı. Yan yana koymadıkça anlaşılacak bir şey değil bu arada. Ben olsam VA olanı alırdım, ki zaten daha yeni monitör aldım, aynı bu şekilde aynı modelin hem VA hem de IPS paneli vardı, VA olanı tercih ettim. Siyah renkler gerçekten çok güzel gözüküyor, karanlık sahneler mükemmel. Önceki monitörüm IPS paneldi, yan yana koyma fırsatım olmadığı için renk farkını anlamıyorum. Gayet güzel gözüküyor. Siyahlardaki fark çok bariz ortada.renk sayısı fark etmiyo yani
diyorsunuzki tercinizi va panelden yana olsun teşekkür ederimPanel teknolojisi ile alakalı. Yan yana koymadıkça anlaşılacak bir şey değil bu arada. Ben olsam VA olanı alırdım, ki zaten daha yeni monitör aldım, aynı bu şekilde aynı modelin hem VA hem de IPS paneli vardı, VA olanı tercih ettim. Siyah renkler gerçekten çok güzel gözüküyor, karanlık sahneler mükemmel. Önceki monitörüm IPS paneldi, yan yana koyma fırsatım olmadığı için renk farkını anlamıyorum. Gayet güzel gözüküyor. Siyahlardaki fark çok bariz ortada.