Neler Yeni

Bir Okulun 30TL Top parası alması

Tanzanyalı Ökkeş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Harun Duman
İyi forumlar, 10 yaşındaki kardeşimin okuduğu ortaokulda beden öğretmenleri tarafından kişi başı 30TL top parası istenmiş. kardeşimin sınıfındaki her öğrencinin bu parayı vermesi dahilinde 1 sınıfta ortalama 1320TL ye yakın top parası çıkmakta. Bu miktar bir top için fazla değil mi? siz olsaydınız verir miydiniz?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Kara*

80+ Silver
Eğer zorunluluk yok ise vermeyin zaten max 2 gün kullanıp anasını ağlatıyorlar hiç gerek yok böyle şeylere çocuğa gidin yemek ısmarlayın daha mutlu olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Kerim Efe Aygüner
İyi forumlar, 10 yaşındaki kardeşimin okuduğu ortaokulda beden öğretmenleri tarafından kişi başı 30TL top parası istenmiş. kardeşimin sınıfındaki her öğrencinin bu parayı vermesi dahilinde 1 sınıfta ortalama 1320TL ye yakın top parası çıkmakta. Bu miktar bir top için fazla değil mi? siz olsaydınız verir miydiniz?
bide o top kaybedilme ihtimali de çok yüksek muhtemelen 5.sınıf kardeşin daha sorumluluk alamazlar

İntel Xeon

80+ Bronze
En İyi Cevap
2

Tanzanyalı Ökkeş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Harun Duman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer zorunluluk yok ise vermeyin zaten max 2 gün kullanıp anasını ağlatıyorlar hiç gerek yok böyle şeylere çocuğa gidin yemek ısmarlayın daha mutlu olur.
öğretmen olacak şahsiyet parayı getirmeyenleri beden dersine çıkarmam diyerek birde tehdit etmiş hocam :D

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz
Her sınıfın kendi topunu alması daha mantıklı. Tabi o paraların hepsi topa gitmediği için para toplamak daha çok işlerine geliyor

Mauro İcardi

80+ Bronze
Bizim okulda 5-10tl toplanıyordu kaç sene evvel ve o paraya genelde top almıyorlardı, hiç sıfır topla oynamadık biz mesela. Okul takımına forma yaptırmışlardı o parayla (tabii öğrencilerin haberi yoktu takımdan arkadaşımdan öğrendim bende) ve beden hocaları kendilerine alıyordu parayı, genelde vermeyip eğer hocalar ver diye ısrar edene kadar vermiyordum ben.

Sebastian Szymanski

80+ Silver
30 TL o kadar büyük para değil evet ama tüm okuldan toplanınca büyük bir para yapıyor benden istediklerinde hiç takmazdım vermezdim adamsa çıkarmasın bedene hocam şikayet edin gereken yapılsın.

Kara*

80+ Silver
öğretmen olacak şahsiyet parayı getirmeyenleri beden dersine çıkarmam diyerek birde tehdit etmiş hocam :D
Akdgakdgsj vay be çocuklardan bi para alacaklar burunlarından getirirler. Kardeşin oynamıyorsa topla falan verme hiç değmez, o top 2 güne uğramadığı tecavüz kalmayacak bom boş şeyler.

• Beğen
Reaksiyonlar: Luke
Top Bottom