psu uyumluluk söz konusu değildir sadece giriişler ve sisteme verebileceği watt yeterli olması haricinde sıkıntı olmaz mesela bazı psu lar 12v kanalı 2 adet olabiliyor onlara dikkat edin yeter ve girişler tam ise bir uyumsuzluk olmaz.Bir Psu herhangi nir bilgisayara takılabilir mi uyumluluk vs gibi şeyler var mı
Bu konulara çok hakim değilim de R9 270x fx 6100 8gb ram düşünüyorum 450 watt yeter mi eğer yeterse ben sadece wattının yetip yetmediğine mi bakmalıyım psu alırkenpsu uyumluluk söz konusu değildir sadece giriişler ve sisteme verebileceği watt yeterli olması haricinde sıkıntı olmaz mesela bazı psu lar 12v kanalı 2 adet olabiliyor onlara dikkat edin yeter ve girişler tam ise bir uyumsuzluk olmaz.
12 v kanalı 2 adet olunca ne oluyor hangisini almam gerekiyorpsu uyumluluk söz konusu değildir sadece giriişler ve sisteme verebileceği watt yeterli olması haricinde sıkıntı olmaz mesela bazı psu lar 12v kanalı 2 adet olabiliyor onlara dikkat edin yeter ve girişler tam ise bir uyumsuzluk olmaz.
12V kanalı 2 adet olunca verilen güç ikiye bölünüyor. Bu da pek istediğimiz bir şey değil. Yani tek ve güçlü bir kanal daha fazla iş görür.Bu konulara çok hakim değilim de R9 270x fx 6100 8gb ram düşünüyorum 450 watt yeter mi eğer yeterse ben sadece wattının yetip yetmediğine mi bakmalıyım psu alırken
Mesaj otomatik birleştirildi:
12 v kanalı 2 adet olunca ne oluyor hangisini almam gerekiyor
450 w tere 12v kanalı 2 adet olunca güç ikiye ayrılır bir iişlemci için diğeri ise ekran kartı için 12v kanalı kaç amper veriyor ise o sayıları çarpın o kanaldan çıkna watt ı bulursunuz 450 w yeterli gelir o sisteme zaten önerilen psu watt ı karşılıyor güç girişlerini takın keyfinize bakınBu konulara çok hakim değilim de R9 270x fx 6100 8gb ram düşünüyorum 450 watt yeter mi eğer yeterse ben sadece wattının yetip yetmediğine mi bakmalıyım psu alırken
12v kanalının biri takriben 17 20 amper arası verir ise yeterli gelirBu konulara çok hakim değilim de R9 270x fx 6100 8gb ram düşünüyorum 450 watt yeter mi eğer yeterse ben sadece wattının yetip yetmediğine mi bakmalıyım psu alırken
Almayı düşündüğüm psu bu sıkıntısız çalışır mı12V kanalı 2 adet olunca verilen güç ikiye bölünüyor. Bu da pek istediğimiz bir şey değil. Yani tek ve güçlü bir kanal daha fazla iş görür.
450W kesinlikle yeter diyemeyiz. 12V kanalından kaç W verebilidğine bakman gerekiyor. Eğer anlamam diyorsan güç kaynağının fotoğrafını çekip atabilirsen bir şey söyleyebilirim
Ayrıca Watt dışında güç kaynağının hangi kablolara sahip olduğu da önemli. Mesela R9 270X 2 tane 6 pin kablo istiyor, güç kaynağında bu kablolar yoksa sıkıntı çıkabilir. Ancak endişelenme gerekirse internetten ek kablo alabilirsin, bu kablo olayı o kadar önemli değil.
hiç bulaşma o güç kaynağınaAlmayı düşündüğüm psu bu sıkıntısız çalışır mı
Nedenhiç bulaşma o güç kaynağına
güç kaynağı elinde kalır sahte sertifika veriyor bir gün elinde kalır c4 gibi patlar elindeNeden
Nereden anladınız?güç kaynağı elinde kalır sahte sertifika veriyor bir gün elinde kalır c4 gibi patlar elinde
TeşekkürlerÇok kötü. En önemlisi Friby markadan uzak dur, hiç kaliteli bir marka değil.
Ayrıca güç kaynağı 12V kanalından çok düşük watt veriyor, kesinlikle yetmez.
TeşekkürlerÇok kötü. En önemlisi Friby markadan uzak dur, hiç kaliteli bir marka değil.
Ayrıca güç kaynağı 12V kanalından çok düşük watt veriyor, kesinlikle yetmez.
Herhangi bi sisteme takamazsın nedeni hangi bilgisayarın kaç watt güç tükekttiği en az 500 wattlık bi pc ye gidip 230 350 takarsan açılır ama kapanır sonrasında yük binerse belkide hiç acılmazBir Psu herhangi nir bilgisayara takılabilir mi uyumluluk vs gibi şeyler var mı ekran kartıyla uyumluluk vs