radasamara
80+ Gold
Dahası
1m dolar/euro lazım. (Riot kurmak istiyosan)
zamanla fikirlerin ve hedeflerin değişiyor şuan sadece istedeğin şeylerle yoğunlaş illaki bir şeyler yapmak istiyorsan hedefin ne ise onu ilgilendiren konuları başlıkları makaleleri oku ör... hedefin iyi bir yazılımcı yada editör gibi meslekler ise bu meslekleri baz alan programları öğren genel olarak bir şeylere ne kadar küçük yaşta başlarsan ileride o kadar sana katkı sağlıyor vs vs...6. sınıfım. Mesleğimi düşünüyorum karar veremedim kaç yıldır birsürü meslek var. Biraz da maaşlara göre bakıyorum, mesela F-16 kullananların maaşı baya fazlaymış ama ben gözlük takıyorum. Alıntıyı görüntüle
Maaşa baktıktan sonra da bana uygun mu diye bakıyorum falan. Herneyse asıl konuya geleyim. Bir şirket nasıl kurulur. Oyun şirketi geldi aklıma. Mesela VALORANT, LOL gibi oyunlar yaptı Rİot Games. Bunun gibi bir şirket nasıl kurulur oyun yapmak için neşer lazım
reklam,para ve en önemlisi arkanda duracak güçlü bir kitle6. sınıfım. Mesleğimi düşünüyorum karar veremedim kaç yıldır birsürü meslek var. Biraz da maaşlara göre bakıyorum, mesela F-16 kullananların maaşı baya fazlaymış ama ben gözlük takıyorum. Alıntıyı görüntüle
Maaşa baktıktan sonra da bana uygun mu diye bakıyorum falan. Herneyse asıl konuya geleyim. Bir şirket nasıl kurulur. Oyun şirketi geldi aklıma. Mesela VALORANT, LOL gibi oyunlar yaptı Rİot Games. Bunun gibi bir şirket nasıl kurulur oyun yapmak için neşer lazım
1 milyona şirketin %5 ini alamazsın1m dolar/euro lazım. (Riot kurmak istiyosan)
Bu arkadaşı dinleme sakın hayallerin daha önemli sıradan memur kafasıyla yazmışGelecekte olmak istediğin meslek mi dostum ?
eyer düşünüyorsan dostum başka şeyler düşün bunun gibi F-16 Pilotluğu filan boş işler bunlar gerçekten sıkı bir eğitim alman lazım F-16 bir Yolcu uçağı değil bu gibi hayalleri maalesef atman lazım başka şeyler düşün başka hayaller kur mesela polislik veya doktor gibi meslekler
apple bile o kadar parayla kurulmadı. riot da aynı şekilde. şirketi satın almak istemiyor. sıfırdan başlamak istiyor. lol gibi her kesime hitap edecek bir oyun fikri varsa ve alanında ilklerden olacaksa sıfırdan başlayarak da yapabilir. ama bunun için uzun yıllar gerekiyor.1m dolar/euro lazım. (Riot kurmak istiyosan)
Aynen öyle daha küçüksün ilerde fikirlerin değişebilirDereleri görmeden paçaları sıvamamak gerek kısaca.
İlerleyen zamanında tercihlerin vb. değişebilir ,öncelikle iyi bir lise ve üniversite için uğraşmanı düşün derim.
Gene de meslek planları cepte kalsın gereğinde o zamanki düşüncelerinle düşünürsün daha sağlıklı olur.
Ve üstad gibi Death Stranding gibi bir oyun çıkartmakKojima gibi olmak gerek. Önce bir oyun şirketinde çalışıp öne çıkmak. Sonra şirketten ayrılıp kendi şirketini kurmak. Sonra eski çalışanlarda seninle çalışmaya geliyor.
arkadaşın yaşı daha çok küçük gayet yapabileceği bir hayal kuruyor yazdığın şeylere bakılırsa seninde çok bilgin yok ve yaşın küçükGelecekte olmak istediğin meslek mi dostum ?
eyer düşünüyorsan dostum başka şeyler düşün bunun gibi F-16 Pilotluğu filan boş işler bunlar gerçekten sıkı bir eğitim alman lazım F-16 bir Yolcu uçağı değil bu gibi hayalleri maalesef atman lazım başka şeyler düşün başka hayaller kur mesela polislik veya doktor gibi meslekler