Yasin / EsquaReD
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,017
İyiymiş F-16 pilotluğu he
Deli gibi ders çalışman lazım üniye kadar biliyorsun değil mi ?
İyi para lazım bir de düzenli olarak vergi ödemen lazım şirket iş yapmasa bile şirketin olduğu için vergi ödemen lazım.6. sınıfım. Mesleğimi düşünüyorum karar veremedim kaç yıldır birsürü meslek var. Biraz da maaşlara göre bakıyorum, mesela F-16 kullananların maaşı baya fazlaymış ama ben gözlük takıyorum. Alıntıyı görüntüle
Maaşa baktıktan sonra da bana uygun mu diye bakıyorum falan. Herneyse asıl konuya geleyim. Bir şirket nasıl kurulur. Oyun şirketi geldi aklıma. Mesela VALORANT, LOL gibi oyunlar yaptı Rİot Games. Bunun gibi bir şirket nasıl kurulur oyun yapmak için neşer lazım
Kardeşim çocuğun hayalleri diyorsun da nasıl olmasını bekliyorsun ? F-16 Pilotluğu bu kadar kolaysa bizde baş vuralım sanki yolcu uçağı kullanıyorsunuz hayallermiş ben arkadaşa bu hayalini bırakıp başka hayallere yelken açmasını söylüyorum bu kadar bu arkadaşı dinleme gibi ? cümle bu ne şimdi daha bide küçük hayel hayel nereye kadar biz o okuduk ta ne oldu ben üniversite mevzunuyum he bak işsizim adam akıllı iş bulamıyorum yani illa hayal kurulup bir yere gidilecekse bende rüyamda hayal kuruyorum ama o işe giremiyorum işte hayatında böyle bir gerçekleri var . arkadaşa hayalleri değil de gerçekleri anlatın .Bu arkadaşı dinleme sakın hayallerin daha önemli sıradan memur kafasıyla yazmış
birader lgs sınavını düşün sen daha lisede bile değilken bunları düşünmen saçma6. sınıfım. Mesleğimi düşünüyorum karar veremedim kaç yıldır birsürü meslek var. Biraz da maaşlara göre bakıyorum, mesela F-16 kullananların maaşı baya fazlaymış ama ben gözlük takıyorum. Alıntıyı görüntüle
Maaşa baktıktan sonra da bana uygun mu diye bakıyorum falan. Herneyse asıl konuya geleyim. Bir şirket nasıl kurulur. Oyun şirketi geldi aklıma. Mesela VALORANT, LOL gibi oyunlar yaptı Rİot Games. Bunun gibi bir şirket nasıl kurulur oyun yapmak için neşer lazım
Çocuk işte ne yapsın .birader lgs sınavını düşün sen daha lisede bile değilken bunları düşünmen saçma
Sizin için daha çok erken. Lise'ye başladığınız zaman düşünürsünüz.Bir şirketin kurucusu da düşününce baya fazla maaş alır diye düşündüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl yani. Biraz açar mısınız?
kesinlikle hocam maalesef bunları toz pembe hayaller kurarak kazanamıyor kimseSizin için daha çok erken. Lise'ye başladığınız zaman düşünürsünüz.
Düşündüğünüz gibi hiç kolay değil hayat.
klasik olarak doktor polis ol diyorsunuz çocuğaKardeşim çocuğun hayalleri diyorsun da nasıl olmasını bekliyorsun ? F-16 Pilotluğu bu kadar kolaysa bizde baş vuralım sanki yolcu uçağı kullanıyorsunuz hayallermiş ben arkadaşa bu hayalini bırakıp başka hayallere yelken açmasını söylüyorum bu kadar bu arkadaşı dinleme gibi ? cümle bu ne şimdi daha bide küçük hayel hayel nereye kadar biz o okuduk ta ne oldu ben üniversite mevzunuyum he bak işsizim adam akıllı iş bulamıyorum yani illa hayal kurulup bir yere gidilecekse bende rüyamda hayal kuruyorum ama o işe giremiyorum işte hayatında böyle bir gerçekleri var . arkadaşa hayalleri değil de gerçekleri anlatın .
Ben ilk yazdığım yazı da mesela diyorum ( Mesela ? ) yüzlerce meslek var .klasik olarak doktor polis ol diyorsunuz çocuğa
Gözüne lazer yaptırırsın sıkıntı yok benim çok tanıdığım lazer yaptırıp polis asker oldular.Evet. Ama şu gözlük olayını bir halledeyim.