Neler Yeni

Bir Şirket Nasıl Kurulur?

UCharger

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Uygar
6. sınıfım. Mesleğimi düşünüyorum karar veremedim kaç yıldır birsürü meslek var. Biraz da maaşlara göre bakıyorum, mesela F-16 kullananların maaşı baya fazlaymış ama ben gözlük takıyorum. Alıntıyı görüntüle
Maaşa baktıktan sonra da bana uygun mu diye bakıyorum falan. Herneyse asıl konuya geleyim. Bir şirket nasıl kurulur. Oyun şirketi geldi aklıma. Mesela VALORANT, LOL gibi oyunlar yaptı Rİot Games. Bunun gibi bir şirket nasıl kurulur oyun yapmak için neşer lazım
zamanla fikirlerin ve hedeflerin değişiyor şuan sadece istedeğin şeylerle yoğunlaş illaki bir şeyler yapmak istiyorsan hedefin ne ise onu ilgilendiren konuları başlıkları makaleleri oku ör... hedefin iyi bir yazılımcı yada editör gibi meslekler ise bu meslekleri baz alan programları öğren genel olarak bir şeylere ne kadar küçük yaşta başlarsan ileride o kadar sana katkı sağlıyor vs vs...

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
f-16 pilotu olacaksan para için değil VATAN için yapacaksın.
😉 😏😏

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Büyük hayaller kuranlar genelde Taksi şoförü olur. Onu da bir tür pilotluk gibi düşünebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Doğukan
Sermaye lazım

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Oyun için şirket mi kuracaksınız? Önce oyunlarınızı çıkarın, ücretsiz platformlardan başlayın. itch.io gibi. Ondan sonra şirketi de kurarsınız. 18 yaşından küçükler için biraz zor oluyor, biz de ekibimizdeki arkadaşımın 18'ine girmesini bekliyoruz mesela, ağustos ayında 18 olacak.

Oğuz Kağan Ayhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Oğuz Kağan Ayhan
6. sınıfım. Mesleğimi düşünüyorum karar veremedim kaç yıldır birsürü meslek var. Biraz da maaşlara göre bakıyorum, mesela F-16 kullananların maaşı baya fazlaymış ama ben gözlük takıyorum. Alıntıyı görüntüle
Maaşa baktıktan sonra da bana uygun mu diye bakıyorum falan. Herneyse asıl konuya geleyim. Bir şirket nasıl kurulur. Oyun şirketi geldi aklıma. Mesela VALORANT, LOL gibi oyunlar yaptı Rİot Games. Bunun gibi bir şirket nasıl kurulur oyun yapmak için neşer lazım
reklam,para ve en önemlisi arkanda duracak güçlü bir kitle

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
Gelecekte olmak istediğin meslek mi dostum ?
eyer düşünüyorsan dostum başka şeyler düşün bunun gibi F-16 Pilotluğu filan boş işler bunlar gerçekten sıkı bir eğitim alman lazım F-16 bir Yolcu uçağı değil bu gibi hayalleri maalesef atman lazım başka şeyler düşün başka hayaller kur mesela polislik veya doktor gibi meslekler
Bu arkadaşı dinleme sakın hayallerin daha önemli sıradan memur kafasıyla yazmış

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
1m dolar/euro lazım. (Riot kurmak istiyosan)
apple bile o kadar parayla kurulmadı. riot da aynı şekilde. şirketi satın almak istemiyor. sıfırdan başlamak istiyor. lol gibi her kesime hitap edecek bir oyun fikri varsa ve alanında ilklerden olacaksa sıfırdan başlayarak da yapabilir. ama bunun için uzun yıllar gerekiyor.

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Dereleri görmeden paçaları sıvamamak gerek kısaca.
İlerleyen zamanında tercihlerin vb. değişebilir ,öncelikle iyi bir lise ve üniversite için uğraşmanı düşün derim.
Gene de meslek planları cepte kalsın gereğinde o zamanki düşüncelerinle düşünürsün daha sağlıklı olur.
Aynen öyle daha küçüksün ilerde fikirlerin değişebilir :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kojima gibi olmak gerek. Önce bir oyun şirketinde çalışıp öne çıkmak. Sonra şirketten ayrılıp kendi şirketini kurmak. Sonra eski çalışanlarda seninle çalışmaya geliyor.
Ve üstad gibi Death Stranding gibi bir oyun çıkartmak :love: 😁

Rulep

80+ Gold
para için bir mesleği seçme ilerde pişman olursun sevdiğin mesleği yaparsan daha çok para kazanabilirsin küçük bir dükkanı olupta sonradan büyüyen çok iyi para kazanan çok yer var biraz daha elle tutulur mesleklerde aklında olsun pilot olmak güzel havalı ama onun sağlık testleri var her insanın vücüdü kaldıramıyor

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
Gelecekte olmak istediğin meslek mi dostum ?
eyer düşünüyorsan dostum başka şeyler düşün bunun gibi F-16 Pilotluğu filan boş işler bunlar gerçekten sıkı bir eğitim alman lazım F-16 bir Yolcu uçağı değil bu gibi hayalleri maalesef atman lazım başka şeyler düşün başka hayaller kur mesela polislik veya doktor gibi meslekler
arkadaşın yaşı daha çok küçük gayet yapabileceği bir hayal kuruyor yazdığın şeylere bakılırsa seninde çok bilgin yok ve yaşın küçük

Top Bottom