ben o olayı anlamadım gitti ozaman çırak çalıştıran berberler suçmu işliyor ?@_KaanCKx çalışır ama çocuk çalıştırmak suç değil mi?
Sanırım evet. (çırak çocuksa.)ben o olayı anlamadım gitti ozaman çırak çalıştıran berberler suçmu işliyor ?
evet bizim burdaki berberde max 15 yaşında çoçuk var çalışanSanırım evet. (çırak çocuksa.)
Her yerde öyle ben de çocukken basit işlerde çalıştım.evet bizim burdaki berberde max 15 yaşında çoçuk var çalışan
hmm tmm cevapladığın için sağolHer yerde öyle ben de çocukken basit işlerde çalıştım.
Kendinden ve siteden detaylı bahsetsene (bir de ödemeden) pc başında bir şey kazanmak hiç bir şey kazanmamaktan iyidir.arkadaşlar site oyun haberleri üzerine olacak anlayan çalışacak arkadaş varmı
1. Normal Çalışma Süresiben o olayı anlamadım gitti ozaman çırak çalıştıran berberler suçmu işliyor ?
knk ilgilensin yeterKendinden ve siteden detaylı bahsetsene (bir de ödemeden) PC başında bir şey kazanmak hiç bir şey kazanmamaktan iyidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1. Normal Çalışma Süresi
İş Kanunu’na göre, okula devam eden çocukların eğitim dönemlerindeki çalışma süreleri, eğitim saatleri dışında olmak üzere en fazla günde iki saat ve haftada on saat olabilir. İlköğretimi tamamlamış ve okula gitmeyen 15 yaşından küçük çocukların çalışma süresi günde yedi saat ve haftada otuz beş saatten fazla olamaz; bu gruptaki gençlerden on beş yaşını tamamlamış olanların çalışma süreleri günde sekiz, haftada kırk saate kadar arttırabilir (m.68,71)
15i doldurmayanların günde 6 saat çalıştığını da gördüm ama kanun böyleymiş.