Neler Yeni

Bir Suriyeli, Küçük Kız Çocuğunu İstismar Etti!

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
SANANE
Bence bundan sonra suriyeliler azalmaya başlıcak. Halk gördüğü yerde kesiyor.

Bura.K

80+ Silver
Sen, Fransa'da bile 90 yıl Adapte olamayan bir Irkı ülkemize getirip kaçak sokarsan böyle olaylar yaşarsın.

Sonra halk çıkar "Arınma Gecesi" başlatır. Yakında her gün en az 3, bilemedin 5 Suriyelinin ölüm haberini duyacağız, bekleyin görün.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,146
İsim
Diyarhan
Her şeyi de siyasete bağlamayın be. Bağlayacaksak da o konuda suçu halkta arama. Sorun başka yerde.
Siyaset dediğimiz şey farkındaysan ülkedeki ekonomi dahil çoğu konuyu etkiliyor. Tek bir kişi her konuda hak sahibi ve bu adamları hala barındırıyor.

Doğukan[Neixtro]

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Doğukan Muçe
Her şeyi de siyasete bağlamayın be. Bağlayacaksak da o konuda suçu halkta arama. Sorun başka yerde.

Niye dostum gerçekler acı mı geliyor gözüne? Malum şahıs aldı hepsini ülkeye ve bizim kızlarımız çekiyor acısını. Sözde din kardeşlerimiz değil mi?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Niye dostum gerçekler acı mı geliyor gözüne? Malum şahıs aldı hepsini ülkeye ve bizim kızlarımız çekiyor acısını. Sözde din kardeşlerimiz değil mi?
O konuya gireceksek yazacağım şeyler bana perma ban yedirir zaten. Asıl sorun şuan bu duruma karşı bir muhalefet de yok. Bir tek Zafer uğraşıyor o konuyla.

dante07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
C.Kaan
din kardeşlerimiz.
topunun 'lmesi dileği ile.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri